Al doilea incendiu la Penitenciarul Rahova, acolo unde este reținut și Liviu Dragnea! Mai multe persoane au fost internate la spital. Update

Eduard Nicolae Popa    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 20:02
Al doilea incendiu la Penitenciarul Rahova, acolo unde este reținut și Liviu Dragnea! Mai multe persoane au fost internate la spital. Update
Mai mulți deținuți au provocat un incendiu la Penitenciarul Rahova. Sursa foto: stirilekanald.ro

Un incendiu puternic a izbucnit la Penitenciarul Rahova unde este încarcerat și fostul lider PSD Liviu Dragnea. Mai mulți deținuți au dat foc la așternuturi. Polițiștii cercetează condițiile în care s-a produs incendiul.


UPDATE, ora 20:00 Încă un incendiu a avut loc la Penitenciarul Rahova! De data acesta un deținut a dat foc la mai multe lucruri din celulă, iar incendiul s-a extins pe toată secția 1. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale iar patru persoane au fost transportate la spital. Este vorba de trei gardieni și un deținut. Știripesurse.ro anunță că deținuții ar fi declanșat o mică revoltă.


Mai mulți deținuți de la Penitenciarul Rahova au provocat un incendiu

Câțiva deținuți de la Penitenciarul Rahova, locul unde este închis și Liviu Dragnea, au provocat un incendiu puternic după ce au dat foc la mai multe așternuturi, potrivit realitatea.net. Momentan nu se cunosc detalii despre motivul pentru care deținuții au recurs la acest gest sau cum au provocat incendiul. Trei deținuți au fost afectați de incendiul și în aceste minute sunt transportați la un spital din Capitală. Și un angajat al penitenciarului ar putea ajunge la spital pentru că se afla în zona în care s-a produs incendiul.

Angajații penitenciarului au cerut ajutorul pompierilor după ce focul a căpătat amploare. Până la această oră nu a fost raportată nicio victimă. Polițiștii care s-a deplasat la Penitenciarul Rahova au deschis o anchetă în acest caz și urmează să afle cauza exactă care a dus la provocarea incendiului.

În urmă cu 3 ani un alt deținut a dat foc celulei în care se afla

Acum trei ani un deținut care se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova a dat foc celulei în care se afla. Din fericire, bărbatul era singur. Incidentul s-a petrecut seara, în jurul orei 21:50, iar incendiul a fost stins la scurt timp după ce a fost provocat. Cei care au stins focul au fost chiar angajații închisorii. Cei 67 de deținuți care se aflau încarcerați în celulele învecinate au fost evacuați de urgență.

Polițiștii de la secția 19 care s-au deplasat la fața locului au deschis un dosar pentru distrugere calificată. Totodată, autoritățile au trebuie să determine cauzele și condițiile în care a fost provocat incendiul. Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, a declarat că 11 dintre angajații penitenciarului care au intervenit pentru stingerea incendiului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×