Incendiu într-un „Escape Room”! 5 copile de 15 ani au murit în timp ce se jucau

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/01/2019, 08:54
Incendiu într-un „Escape Room”! 5 copile de 15 ani au murit în timp ce se jucau
5 fete de 15 ani au murit într-un incendiu dintr-o sală de jocuri

Tragedie fără margini în Polonia, după ce 5 fete de 15 ani au murit într-un incendiu dintr-un ”escape room”, vîn cursul zilei de vineri. Distracția s-a transformat într-o moarte tragică. Polonia a fost zguduită la auzirea veștii că cele 5 prietene, care sărbătoreau ziua de naștere a uneia dintre ele, au ajuns să fie cuprinse de flăcări, relatează BBC.

Presa poloneză a anunțat că toate copilele au murit asfixiate. Ministrul Joachim Brudziński a transmis familiilor încoliate condoleanțe și putere. „Vreau să-mi exprim simpatia și regretele familiilor victimelor din flăcări. 

5 adolescente de 15 ani, cuprinse de flăcări într-un ”escape room”, în Polonia!

Polonia este în doliu! 5 fete de numai 15 ani, care sărbătoreau ziua de naștere a uneia dintre ele la o sală de jocuri din Koszalin, au avut un sfârșit tragic. Copilele au murti asfixiate după ce încăperea a fost cuprinsă de flăcări. Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a făcut și el declarații după tragedia în cauză. „5 tinere care abia și-au început viața s-au stins. Fie ca Domnul să le protejeze părinții și pe cei iubiți.”

Tragedie fără precedent în Polonia, unde 5 tinere au murit asfixiate
Tragedie fără precedent în Polonia, unde 5 tinere au murit asfixiate

Flăcările au cuprins toată încăperea la orele 17:00, ora locală 16:00 în orașul Koszalin. Un bărbat de 25 de ani care se afla la fața locului a fost grav rănit, iar acum se află la spital pentru îngrijiri medicale. Fetele de 15 ani, aflate la ziua de naștere a unei prietene, au murit asfixiate în camera specială de joacă.

Polițiștii veniți la fața locului
Polițiștii veniți la fața locului

Escape room este o cameră din care participanții trebuie să scape, asta doar cu ajutorul unei serii de puzzle care te va ajuta să deschidă ușile. Aceasta este destul de populară în întreaga lumea pentru imaginația și creativitatea pe care trebuie să o folosești, dar și pentru adrenalina care se creează când ușile rămân închise, dacă nu reușești să rezolvi primul puzzle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×