Incendiu, în centrul Capitalei! Ce a declarat prefectul Bucureștiului după incident

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 08:54
Incendiu, în centrul Capitalei! Ce a declarat prefectul Bucureștiului după incident
În centrul vechi al bucurestiului a avut loc un incendiu!

A avut loc un incident în centrul vechi al Capitalei! Totul s-a întâmplat pe mereu aglomerata strada Smârdan, astăzi, 7 octombrie. Acolo a izbucnit un foc la podul unei clăridi. Acea încăpere era folosită drept spațiu pentru depozitare. Destul de repede, focul s-a extins ducându-se și la acoperișul clădirii de lângă. Potrivit mediafax.ro, pompierii au intervenit la fața locului cu nouă autospeciale. De asemenea, ambele clădiri au fost evacuate imediat pentru ca oamenii legii să-și facă treaba. ISU București-Ilfov a informat că nicio persoană nu a fost rănită. La ora 06:58, potrivit sursei citate mai sus, interveneau pompierii pentru a stinge focul.

Aceștia, cu ajutorul unei autoscări, au dovedit flăcările care se extindeau din ce în ce mai tare. De asemenea, s-au ocupat și de interiorul clădirii, fiind și el destul de afectat de foc. Din informațiile oferite de ISU București-Ilfov, au fost imediat oprite și legăturile de alimentare cu gaze ale celor două clădiri asupra cărora s-a năpustit focul în dimineața aceasta, dar și a celor vechi. Totodată, se pare că la fața locului au fost și prefectul, dar și viceprimarul Capitalei. ”Am informat autorităţile locale despre manifestarea incendiului şi măsurile realizate pentru gestionarea evenimentului. La faţa locului sunt prezenţi prefectul şi viceprimarul Capitalei”, a informat ISU București-Ilfov.

În centrul vechi al capitalei a avut loc un incendiu
Imagini de la locului incidentului

Incendiu în centrul Bucureștiului! Ce a declarat prefectul Capitalei?

În centrul vechi al capitalei a avut loc un incendiu
Prefectul Capitalei, Speranța Cliseu

Acum câteva clipe au apărut și declarații ale prefectului Capitalei. Pentru postul Antena 3, aceasta a asigurat că nu sunt persoane afectate din cadrul clădirii, iar că, în viitorul apropiat, Primăria Bucureștiului, împreună cu domnul viceprimar și o firmă de consolidări, vor evalua starea clădirilor afectate.

Citește și: Secțiile de votare cu prezență 0% din București și din opt județe după prima zi de referendum!

Citește și: Scandal într-un Mega Image din cauza referendumului pentru familie

Citește și: Incident la referendumul pentru familie: vot multiplu, în Dolj

”Clădirea nu este locuită, nu ca şi club sau locuinţă, ci doar ca depozit. Nu sunt persoane afectate din cadrul clădirii. (…) În momentul de faţă, Primăria Capitalei, cu domnul viceprimar, şi cu firma de consolidări o sa evalueze starea clădirilor după ce pleacă pompierii, după care familiile afectate, dacă este necesar să fie relocate, vor primi locuinţe de necesitate”, a declarat Speranța Cliseru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×