Incendiu de proporții, în Chiajna! Trei blocuri cuprinse de flăcări. În zonă nu sunt hidranți. Video

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
23/11/2018, 16:47
Incendiu de proporții, în Chiajna! Trei blocuri cuprinse de flăcări. În zonă nu sunt hidranți. Video GALERIE FOTO
Un incendiu de proporţii a avut loc în Chiajna

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri, în satul Dudu din comuna Chiajna. Pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale iar lipsa hidranţilor a făcut ca totul să fie mult mai dificil! Iniţial, flăcările au cuprins mansardele a două clădiri lipite, după care s-au extins la al treilea.

O femeie însărcinată, în vârstă de 23 de ani, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti, după ce a fost expusă la fum. Din cauza vântului, focul s-a extins, iar intervenţia pompierilor a fost cu atât mai grea cu cât în zone nu există hidranţi şi aceştia au fost nevoiţi să se aprovizioneze de la Lacul Morii.

Incendiu de proporții, în Chiajna

Pe lângă cele 20 de maşini de pompieri, cinci autoscări din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov s-au deplasat în localitatea Chiajna. Flăcările au mistuit cele trei blocuri. O femeie a fost martoră şi a povestit ce s-a întâmplat: „Mă aflam în casă. Am auzit pe scări zgomote, ca un fel de spărturi. O doamnă țipa pe scară. Am simțit mirosul de fum, am auzit că ar fi luat foc ceva. Nu am știut că e atât de grav și ce s-a întâmplat. Am ieșit pe balcon și am văzut că luase foc mansarda. M-am panicat. Am ieșit rapid afară, pentru că m-am gândit că ar fi riscant să stau în casă. O parte din vecini erau afară, nu știu dacă mai rămasese cineva în imobile.”

Fotografie realizată în timpul stingerii incendiului din Chiajna
Fotografie realizată în timpul stingerii incendiului din Chiajna

 

„Tot timpul m-am gândit că se va ajunge la ceva, pentru că nu a vrut să pună contoare dezvoltatorul. Venea la ușă și cerea bani în funcție de cum îi veneau facturile de curent, pe care le folosea la construcția celorlalte blocuri și a vilelor. Locatarul unei garsoniere de 38 mp nu putea consuma 400 lei curent. Ne punea curentul pe numărul de persoane,” a spus aceasta, citată de digi24.

https://www.facebook.com/valentin.serban.77377/videos/vb.100017260244313/329422120976460/?type=2&video_source=user_video_tab

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×