VIDEO INCENDIAR Apariţie surprinzătoare a lui Mutu într-un club din Bucureşti. De ce nu a fost în tribune la Chiajna

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
24/03/2014, 08:31
VIDEO INCENDIAR Apariţie surprinzătoare a lui Mutu într-un club din Bucureşti. De ce nu a fost în tribune la Chiajna GALERIE FOTO

Sâmbătă fotbaliştii de la Petrolul i-au dat sufletul în terenul de joc pentru un 0-0 împotriva celor de la Chiajna. Nu şi vedeta lor, Adi Mutu, care, potrivit presei sportive, nu a făcuit act de prezenţă nici măcar în tribune. Şi-a îndeplinit însă cu brio obligaţiile mondene de sfârşit de weekend.

Mutu a trecut în sfânta zi de vineri cu paharul în mână şi ritmul cardiac accelerat de başii care răsuau în boxe. Fotbalistul a petrecut cum ştie el mai bine într-un cunoscut club bucureştean, detronat de pe locul întâi de proaspăt inauguratele localuri de pe malul Herăstrăului. Alegerea lui a avut la bază, cel mai probabil, discreţia, locul fiind din ce în ce mai puţin frecventat de paparazzi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

1

Chiar şi aşa, crezându-se ferit de ochii lumii, Briliantul s-a comportat aproape impecabil. Se pare că zvonurile de divorţ şi implicarea numelui său în combinaţii cu iz adulterin l-au potolit, măcar pentru o vreme, pe năbădăiosul fotbalist. Pentru a nu da apă la moară doritorilor de ştiri mondene spumoase, Mutu nu doar că s-a ţinut departe de graţiile care îi dădeau târcoale, ci le-a ignorat cu desăvârşire ca şi când nu ar fi existat, dedicându-se în totalitate amicului cu care venise în club.

2

Şi aşa de tare s-a distrat vedeta Petrolului încât nu a mai ajuns la meciul echipei sale nici măcar în calitate de suporter, deşi a avut o zi la dispoziţie să se recupereze, până la confruntarea cu Chiajna. Fără el în teren, colegii au reuşit un onorabil 0-0.

VEZI VIDEO AICI!

sursa: spynews.ro

Închide ×