VIDEO INCENDIAR Apariţie surprinzătoare a lui Mutu într-un club din Bucureşti. De ce nu a fost în tribune la Chiajna

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
24/03/2014, 08:31
VIDEO INCENDIAR Apariţie surprinzătoare a lui Mutu într-un club din Bucureşti. De ce nu a fost în tribune la Chiajna GALERIE FOTO

Sâmbătă fotbaliştii de la Petrolul i-au dat sufletul în terenul de joc pentru un 0-0 împotriva celor de la Chiajna. Nu şi vedeta lor, Adi Mutu, care, potrivit presei sportive, nu a făcuit act de prezenţă nici măcar în tribune. Şi-a îndeplinit însă cu brio obligaţiile mondene de sfârşit de weekend.

Mutu a trecut în sfânta zi de vineri cu paharul în mână şi ritmul cardiac accelerat de başii care răsuau în boxe. Fotbalistul a petrecut cum ştie el mai bine într-un cunoscut club bucureştean, detronat de pe locul întâi de proaspăt inauguratele localuri de pe malul Herăstrăului. Alegerea lui a avut la bază, cel mai probabil, discreţia, locul fiind din ce în ce mai puţin frecventat de paparazzi.

1

Chiar şi aşa, crezându-se ferit de ochii lumii, Briliantul s-a comportat aproape impecabil. Se pare că zvonurile de divorţ şi implicarea numelui său în combinaţii cu iz adulterin l-au potolit, măcar pentru o vreme, pe năbădăiosul fotbalist. Pentru a nu da apă la moară doritorilor de ştiri mondene spumoase, Mutu nu doar că s-a ţinut departe de graţiile care îi dădeau târcoale, ci le-a ignorat cu desăvârşire ca şi când nu ar fi existat, dedicându-se în totalitate amicului cu care venise în club.

2

Şi aşa de tare s-a distrat vedeta Petrolului încât nu a mai ajuns la meciul echipei sale nici măcar în calitate de suporter, deşi a avut o zi la dispoziţie să se recupereze, până la confruntarea cu Chiajna. Fără el în teren, colegii au reuşit un onorabil 0-0.

VEZI VIDEO AICI!

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×