Încă un copil adoptat în Guvernul Dăncilă! Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a vorbit despre acest subiect. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 19:48
Încă un copil adoptat în Guvernul Dăncilă! Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a vorbit despre acest subiect. VIDEO
Sorina Pintea a vorbit despre un subiect sensibil: adopția copilului său

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a vorbit despre un subiect sensibil, după cum chiar aceasta l-a numit, dat fiind faptul că este mamă de copil adoptat. În contextul informațiilor publicate dde curând despre familia prim-ministrului Viorica Dăncilă, care a înfiat în ianuarie 1990 un băiat, ministrul Sănătății a decis să discute despre bucuria pe care i-a adus-o adopția în viața sa.

Astfel, în cadrul unui interviu oferit pentru ionelanăstase.ro, Sorina Pintea a mărtusit, asemeni premierului României, că și ea este mama unei fetițe adoptate. „Acesta este un subiect sensibil pentru că şi eu sunt mama de copil adoptat. Aceşti micuţi au nevoie de familii. Este extraordinar ce multă bucurie poate să îţi ofere un copil şi cred că este o şansa şi pentru părinţi, şi pentru copil, în acelaşi timp”, adeclarat ministrul.

Sorina Pintea a vorbit despre un subiect sensibil: adoptarea fiicei sale

Cu toate acestea, până în momentul în care a ieșit la lumină cazul premierului, ministrul Sănătății a ținut departe de ochii curioșilor aceste aspecte din viața sa. De asemenea, pe lângă fetiță, Sorina Pintea mai are și doi băieți. ”M-am emoționat doar puțin, dar… fetita mea are o poveste frumoasă de viata. Doar atât am sa spun, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Încă un membru al Guvernului Dăncilă are un copil adoptat!

VIDEO. Încă un ministru al Guvernului Dăncilă a adoptat un copil. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a adoptat o fetiță și a vorbit cu mine despre asta, într-un interviu, în contextul în care se pregătește o nouă Lege a Adopțiilor în România. O lege care, la finele anului trecut, a rămas, în bunul obicei, printr-un sertar în Parlament.

Gepostet von ionelanastase.ro am Dienstag, 22. Januar 2019

Revenind la situația care a declanșat aceste povești de viață, de curând a fost publicat în presă certificatul de naștere al fiului adoptiv al lui Dăncilă. Conform libertatea. ro, primul act al copilului înfiat de prim-ministrul României a fost găsit la Siliștrea. Acesta, întocmit în data de 9 ianuarie 1990, pe numele mamei, Florea Trocan, a fost trecut pe numele Dăncilă în data de 1 martie 1990. Prima dată, băiatul purta numele de Aurel Trocan, urmând să se numească Victor Dăncilă. Așadat, certificatul de naștere arată că mama naturală s-a înșelat când a spus că primul document a fost făcut direct pe numele Vioricăi Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×