Viorica Dăncilă, despre adopția fiului său, Victor! Declarații emoționante ale premierului

Viorica Dăncilă, despre adopția fiului său, Victor! Declarații emoționante ale premieruluiGALERIE FOTO
Viorica Dancilă, despre adopția fiului său, Victor! Declarații emoționante ale premierului

Viorica Dăncilă a vorbit în premieră despre adoptarea fiul său, Victor. Premierul României a avut declarații emoționate despre adopția care a avut loc în ianuarie 1990, imediat după Revoluție. „Am văzut un ghemotoc de 4 zile, care plângea foarte tare, care își plângea parcă disperarea. Mi-am dat seama că acela era destinul meu, că trebuia să ajut copilul acela.”, a spus Viorica Dăncila la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

Premierul României a povestit cum a luat decizia de a adopta un copil și cum soțul Vioricăi Dăncilă a ezitat. „Soțul mi-a spus: ‘Ai 26 de ani, suntem tineri, nu știu cum ne vom descurca. Crezi că o să poți să iubești acest copil așa de mult?.”, a povestit premierul României acel moment. Până la urmă, totul a decurs bine pentru familia Dăncilă. „Soțul meu l-a iubit și îl iubește enorm de mult pe Victor”,  a povestit Viorica Dăncilă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Viorica Dăncilă despre adopția fiului său, Victor: Am plâns și eu și soțul meu

Viorica Dancilă a vorbit în premieră despre adopția fiului său, Victor. Declarațiile emoționante ale prim-ministrului au culminat cu momentul în care Viorica Dăncilă a povestit cum Victor a reacționat  la un moment dat. „Poți să mă pedepsești că și așa nu sunt copilul tău.”, a povestit premierul că i-ar fi spus la un moment dat fiul său. „Am plâns și eu și soțul meu și el”, a spus Viorica Dăncilă, care a povestit că familia sa a trecut peste acel episod pentrecut pe vremea când Victor avea 15 ani.

Victor Dăncilă prezent alături de mama sa la Ateneul Român

Viorica Dăncilă l-a înfiat pe Victor, băiatul său, care s-a făcut remarcat la evenimentul de la Ateneu. Premierul l-a adoptat pe Victor de la o familie săracă din Teleorman. Floarea Trocan, mama care l-a născut pe Victor e mulțumită că fiu ei a ajuns bine.  „Primul certificat de naștere a fost făcut direct pe numele Dăncilă”, a povestit mama băiatului. „Soțul meu, tatăl băiatului, n-a aflat niciodată că l-am dat. Era grav bolnav, internat în spital și mă întreba mereu unde e, îi ziceam că e prea mic. Soțul a murit în martie 1990, fără să-l vadă vreodată”, a povestit mama naturală a lui Victor Dăncilă, pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×