Detalii neștiute despre Victor Dăncilă! Cât a luat la BAC fiul premierului!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/01/2019, 21:12
Detalii neștiute despre Victor Dăncilă! Cât a luat la BAC fiul premierului!
Victor, fiul premierului, s-a fotografiat alături de Liviu Dragnea

Fiul premierului României a devenit un personal controversat în ultima perioadă din cauza greșelilor gramaticale frecvente de pe pagina acestuia de socializare. De asemenea, acesta a fost luat în vizor și pentru vestimentația sa necorespunzâtoare de la Ateneul Român. Cu toate acestea, puțini știu cu ce se ocupă Victor Dăncilă. Fiul prim-ministrului este angajatul Autorității de Audit. În perioada în care Dăncilă era nominalizată pentru postul de premier al României, iar pe data de 29 ianuarie 2018 depunea jurământul ca prim-minitru, Victor era angajat la Autoritatea de Audit.

La acel moment, Curtea de Conturi a României a precizat, în scris, că fiul Vioricăi Dăncilă a fost angajat recent la OMV Petrom, loc în care tatăl său este manager regional. De altfel, acolo a fost angajată, până în anul 2007, și premierul. ”În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”,a informat Curtea de Conturi.

Fiul premierului Viorica Dăncilă a luat 9,62 la BAC

În noua declarație de avere ce apare pe site-ul Curții de Conturi, fiul premierului figurează ca angajat la Cabinet demnitari, în funcția de consilieri al unuia dintre vicepreședinții Curții. Victor Florin Dăncilă a absolvit Grupul Școlar Tehnic Videle în 2008. Acesta a promovat Examenul de Bacalaureat cu media 9,62. La Limba și literatura română, proba scrisă, acesta a obținut 9,6, iar la oral a luat 10. Cât despre mesajul care l-a făcut remarcat pe fiul premierului, acesta a vrut să critice liderul statului, însă totul s-a întors împotriva lui.

Detalii neștriute despre Victor Dăncilă! Cât a luat la BAC fiul premierului!
Fiul premierului României a devenit un personal controversat în ultima perioadă

” Te-ai opus cînd Ponta a vrut să interzică exportul de lemn pt a opri distrugerea Pădurilor, Te-ai opus desființării a 102 Taxe și Creșterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor și Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier făcută de Aleșii Poporului Român fără a prezența motivarea. Spui că bugetul e supraevaluat dar ceri mai mulți Bani pt Securiști! Iată doar cîteva motive pt care nu ești Președintele Meu!”, este mesajul lui Victor Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×