Victor Dăncilă, fiul premierului, angajat la Curtea de Conturi! Cu ce se ocupă nora Vioricăi Dăncilă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 15:34
Victor Dăncilă, fiul premierului, angajat la Curtea de Conturi! Cu ce se ocupă nora Vioricăi Dăncilă
În timp ce Viorica Dăncilă depunea jurământul ca prim-ministru, Victor era angajat la Curtea de Conturi

Fiul premierului Viorica Dăncilă era angajat la Curtea de Conturi a României. Mai exact, în data de 17 ianuarie 2018, când Dăncilă era nominalizată pentru postul de premier al României, iar pe 29 ianuarie 2018, depunea jurământul ca prim-ministru, Victor Dăncilă era angajat la Autoritatea de Audit. La acel moment, Curtea de Conturi a României, a precizat în scris că, recent, fiul premierului a fost angajat la OMV Petrom, loc în care tatăl său este manager regional, unde de altfel și mama sa a fost angajată până în anul 2007.

”În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”, a informat Curtea de Conturi. Până în acest moment, Victor Dăncilă s-a făcut remarcat doar pe rețelele de socializare, mai precis, atunci când a vrut să-l critice pe liderul de stat Klaus Iohannis.

Victor Dăncilă, fiul premierului, a fost angajat la Curtea de Conturi

„Te-ai opus cînd Ponta a vrut să interzică exportul de lemn pt a opri distrugerea Pădurilor, Te-ai opus desființării a 102 Taxe și Creșterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor și Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier făcută de Aleșii Poporului Român fără a prezența motivarea. Spui că bugetul e supraevaluat dar ceri mai mulți Bani pt Securiști! Iată doar cîteva motive pt care nu ești Președintele Meu!”, este mesajul fiului premierului.

Victor Dăncilă, fiul premierului, angajat la Curtea de Conturi! Cu ce se ocupă nora Vioricăi Dăncilă
Dăncilă jr., alături de liderul PSD

Din nefericire, armele s-au întors împotriva lui, căci a ajuns chiar el ținta ironiilor, din cauza mesajele agramate postate. Dăncilă jr. este absolvent al Liceului Teoreti din Videle și al Universității Ecologice din Capitală. Cât despre soția sa, aceasta este consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5, iar, conform declarației sale de avere, în ianuarie 2017, avea, alături de soțul ei, un apartament. La doar o lună dinstanță a adăugat în declarație un alt apartament, 100.000 lei și 5.000 de euro în conturi bancare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×