În plină pandemie, Dorian Popa a ajuns la malul mării: „Mi-era dor. Covidule, ce ne-ai făcut?”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
12/05/2020, 13:58
În plină pandemie, Dorian Popa a ajuns la malul mării: „Mi-era dor. Covidule, ce ne-ai făcut?”
Dorian Popa sfidează pandemia. Artistul se bucură de „libertate” la malul mării. Sursa foto: Facebook

Este unul dintre cei mai nonconformiști artiști români și o demonstrează cu prisosință de fiecare dată când i se ivește ocazia. Așa s-a întâmplat și în ultimele zile, când Dorian Popa a ajuns la malul Mării Negre, sfidând astfel pandemia de coronavirus.

Chiar dacă a făcut-o în interes profesional, pentru a filma videoclipul noii sale melodii, s-a bucurat ca un copil de aceste momente. Nu de alta, dar litoralul pare acum un vis imposibil de atins.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dorian Popa, la malul mării în plină pandemie: „Covidule, ce ne-ai făcut?”

Ehipat corespunzător, controversatul cântăreț și actor s-a urcat la volanul bolidului său de lux și a pornit la drum, imediat după un scurt popas la spălătorie, că doar nu se poate merge la malul mării cu mașina murdară. Încântat și pus pe treabă, Dorian a călcat pedala de accelerație pentru a ajunge cât mai repede la destinație.

După câteva ore de filmare, artistul a profitat de un scurt moment de liniște pentru a intra în legătură cu fanii și a le arăta unde se află. Vrând-nevrând, fericirea i s-a citit pe chip, iar aceștia și-au dat seama imediat că profită la maxim de „libertate”, chiar dacă ea vine la pachet cu munca.

Bă, sincer vă spun, mi-era dor să fac un InstaStory de ăsta și mi-era dor să simt mirosul ăsta. Wow! Covidule, ce ne-ai făcut?”, le-a transmis Dorian Popa fanilor săi. Mica escapadă vine după o perioadă în care Mario din Sacrificiul a respectat cu sfințenie izolarea, spunând pas concertelor, dar și petrecerilor de la malul mării, de la munte ori de prin cluburile de fițe din marile orașe ale țării.

Nu a scăpat de durerile de genunchi: „Merg ca moșii”

În 2018, pe când se număra printre concurenții reality show-ului „Ultimul Trib”, artistul s-a accidentat grav în timpul unei probe, având nevoie de intervenția medicilor. După operațiile chirurgicale suferite ulterior s-a ales cu trei găuri și două tăieturi, însă nici până astăzi nu a reușit să scape de dureri. Pentru că îi este foarte greu să meargă la kinetoterapie, are momente când abia dacă se poate ține pe picioare.

Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la „romatism” cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a povestit Dorian Popa într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×