În plină pandemie, Dorian Popa a ajuns la malul mării: „Mi-era dor. Covidule, ce ne-ai făcut?”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2020, 13:58
În plină pandemie, Dorian Popa a ajuns la malul mării: „Mi-era dor. Covidule, ce ne-ai făcut?”
Dorian Popa sfidează pandemia. Artistul se bucură de „libertate” la malul mării. Sursa foto: Facebook

Este unul dintre cei mai nonconformiști artiști români și o demonstrează cu prisosință de fiecare dată când i se ivește ocazia. Așa s-a întâmplat și în ultimele zile, când Dorian Popa a ajuns la malul Mării Negre, sfidând astfel pandemia de coronavirus.

Chiar dacă a făcut-o în interes profesional, pentru a filma videoclipul noii sale melodii, s-a bucurat ca un copil de aceste momente. Nu de alta, dar litoralul pare acum un vis imposibil de atins.

Dorian Popa, la malul mării în plină pandemie: „Covidule, ce ne-ai făcut?”

Ehipat corespunzător, controversatul cântăreț și actor s-a urcat la volanul bolidului său de lux și a pornit la drum, imediat după un scurt popas la spălătorie, că doar nu se poate merge la malul mării cu mașina murdară. Încântat și pus pe treabă, Dorian a călcat pedala de accelerație pentru a ajunge cât mai repede la destinație.

După câteva ore de filmare, artistul a profitat de un scurt moment de liniște pentru a intra în legătură cu fanii și a le arăta unde se află. Vrând-nevrând, fericirea i s-a citit pe chip, iar aceștia și-au dat seama imediat că profită la maxim de „libertate”, chiar dacă ea vine la pachet cu munca.

Bă, sincer vă spun, mi-era dor să fac un InstaStory de ăsta și mi-era dor să simt mirosul ăsta. Wow! Covidule, ce ne-ai făcut?”, le-a transmis Dorian Popa fanilor săi. Mica escapadă vine după o perioadă în care Mario din Sacrificiul a respectat cu sfințenie izolarea, spunând pas concertelor, dar și petrecerilor de la malul mării, de la munte ori de prin cluburile de fițe din marile orașe ale țării.

Nu a scăpat de durerile de genunchi: „Merg ca moșii”

În 2018, pe când se număra printre concurenții reality show-ului „Ultimul Trib”, artistul s-a accidentat grav în timpul unei probe, având nevoie de intervenția medicilor. După operațiile chirurgicale suferite ulterior s-a ales cu trei găuri și două tăieturi, însă nici până astăzi nu a reușit să scape de dureri. Pentru că îi este foarte greu să meargă la kinetoterapie, are momente când abia dacă se poate ține pe picioare.

Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la „romatism” cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a povestit Dorian Popa într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×