În plină epidemie de coronavirus, Dragoș Bucur a făcut varicelă! Mesajul actorului de 42 de ani: „Încă puțin și am învins”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/04/2020, 19:21
În plină epidemie de coronavirus, Dragoș Bucur a făcut varicelă! Mesajul actorului de 42 de ani: „Încă puțin și am învins”
Dragoș Bucur și fiul său, Kadri, în „război” cu varicela. Sursa foto: Facebook

În plină epidemie de coronavirus, când toți românii sunt cuprinși de panică și încearcă să se izoleze la domiciliu cât mai mult cu putință, avem tendința să uităm că putem avea neplăceri și din pricina altor boli. O simte pe propria piele Dragoș Bucur, care în ultimele zile poartă propriul „război” cu varicela pe care a căpătat-o de la fiul său, Kadri

Dragoș Bucur a făcut varicelă la 42 de ani. Actorul și fiul său sunt izolați la domiciliu

Relativ ușor de suportat în copilărie, aceasta poate deveni periculoasă la 42 de ani, mai ales în cazul unei persoane care suferă de diabet. Îndrăgitul actor gestionează, însă, situația cât se poate de bine și nu se sfiește să le împărtășească fanilor săi fotografii cu semnele care i-au rămas pe față.

„Încă puțin și am învins amândoi varicela”, a scris Dragoș Bucur pe contul său de Facebook, făcând haz de necazul cu care se confruntă încă din primele zile ale lunii martie. Mesajul a fost însoțit de o imagine în care prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie apare alături de mezinul familiei, Kadri, „vinovat” de transmiterea acestei boli. Din fericire, amândoi se simt foarte bine și profită din plin de timpul petrecut în familie, respectând cu sfințenie toate măsurile de distanțare socială impuse de autorități.

Dragoș Bucur are diabet de aproape 20 de ani

În urmă cu 17 ani, Dragoș Bucur a aflat că suferă de diabet, afecțiune care poate fi mortală în absența tratamentului adecvat. De atunci, carismaticul actor nu doar că s-a obișnuit cu această situație, ba chiar și-a schimbat radical stilul de viață, iar acum reușește să înfrunte boala cu optimism și cu zâmbetul pe buze.

Nu e o boală care să te îngenuncheze. Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge. Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații.

Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat. Nu spun că dacă aș putea să mă vindec mâine nu m-aș vindeca, Doamne ferește! Dar nu regret cu adevărat că mi s-a întâmplat treaba asta, că am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă”, a dezvăluit Dragoș Bucur într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×