Dorian Boguță și Dragoș Bucur, prietenie și în spatele camerei: ”Totul e la comun”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 10:39
Dorian Boguță și Dragoș Bucur, prietenie și în spatele camerei: ”Totul e la comun”
Dorian Boguță despre secretul prieteniei cu actorul Dragoș Bucur. Sursa foto: Instagram.com

Pe Dorian Boguță și Dragoș Bucur nu îi leagă doar școala de actori la care au învățat, ci și o frumoasă prietenie care durează de ani buni. Actorul și regizorul român Dorian Boguță a mărturisit care este secretul care stă în spatele prieteniei cu soțul cântăreței Dana Nălbaru.

Prietenie strânsă între Dorian Boguță și Dragoș Bucur

Dorian Boguță și Dragoș Bucur sunt doi actori care s-au întâlnit foarte des pe platourile de filmare și nu doar atât. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie despre care regizorul Dorian Boguță a mărturisit că a rezistat de-a lungul anilor datorită faptului că totul este la comun.

„La noi totul e la comun, ca într-o familie. Adică banii îi ține o a patra persoană. Dacă între noi va apărea un euro, un dolar sau un leu se va sparge toată chimia dintre noi. De aceea nici unul dintre noi nu se atinge de bani. Când sunt, că e posibil să nu fie”, a spus Boguță, informează realitatea.ro.

„Suntem prieteni încă din secolul trecut și eu cred că asta spune multe. Nu că am avea o vârstă respectabilă, ci că, mai degrabă, nu am avea nevoie de multe cuvinte că să ne înțelegem”, a declarat în trecut prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, scrie star-gossip.com.

Cei doi actori au și o afacere prosperă împreună

În urmă cu câțiva ani cei doi actori români au deschis o școală de actori, iar mai târziu au ajuns să investească în lucruri mai serioase. Dorian Boguță și Dragoș Bucur au construit proiectul „2DB Studio Films”, cel mai mare studio de film din București.

Numele studioului aflat în sectorul 6 al Capitalei nu vine neapărat de la inițialele numelor, ci mai degrabă de la „doi debili”. Actorii au lucrat cot la cot în acest proiect de suflet și au investit nu numai bani, ci și multă muncă, stres și oboseală.

Dorian Boguță a mărturisit că studioul de film este un demers firesc în ceea ce privește cariera lor artistică. După 8 luni de muncă asiduă și mulți meșteri schimbați, cei doi prieteni au ajuns să-și vadă visul împlinit.

„Cu mâinile astea două am transformat locul ăsta. Am muncit zi de zi. Când l-am văzut, am găsit oportunitatea să facem aici un studio, mai ales că este foarte aproape de oraș, faci 20 de minute din centru”, a spus Dragoș Bucur.

„Am schimbat meșteri mari, zidari, vreo 5. Pe unul l-aș fi zidit în perete, dar a dispărut.  Adevărul că era o clădire nu abandonată, dar pe acolo, un fost depozit”, a adăugat și Dorian Boguță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×