Dragoș Bucur și fiica sa vor juca în același film. E vorba despre o peliculă bazată pe un basm

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/10/2019, 18:55
Dragoș Bucur și fiica sa vor juca în același film. E vorba despre o peliculă bazată pe un basm
Dragoș Bucur va juca alături de fiica sa, Sofia, într-un film care va apărea anul viitor. Sursa foto: ziare.com

Actorul Dragoș Bucur și fiica Sofia, în vârstă de 13 ani, vor juca împreună în aceeași peliculă. Îndrăgitul actor a mărturisit că filmul este inspirat dintr-un basm scris chiar de el. Multe dintre ideile basmului au venit de la fiica actorului.

Actorul Dragoș Bucur va juca într-un film alături de fiica sa

Dragoș Bucur a anunțat că urmează să joace într-un film nou alături de fiica sa Sofia. Pelicula în care va juca îndrăgitul actor este inspirată dintr-un basm scris de Dragoș Bucur și va fi lansată peste un an și jumătate. Multe dintre ideile acestui basm îi aparțin Sofiei, fetița de numai 13 ani, a actorului și a cântăreței Dana Nălbaru.

Filmările vor avea loc în Tulcea și în Delta Dunării. Întreaga echipă a ajuns pe 23 septembrie în Deltă unde s-a filmat deja teaser-ul filmului care se anunță a fi unul spectaculos. „Este un basm scris de Dragoş Bucur împreună cu fiica lui, Sofia. Este o chestie mistică, despre Deltă, iele, zmei şi lipoveni“, a declarat regizorul Dorian Boguţa pentru tlnews.ro.

Filmul este inspirat de un basm scris de actor
Filmul în care va juca Dragoș Buucr și fiica sa va apărea în anul 2020. Sursa foto: click.ro

Filmul „Delta neagră” se va filma în județul Tulcea

Judeţul Tulcea şi Delta Dunării sunt foarte ofertante pentru orice regizor şi orice scenograf. Dincolo de natura acestui judeţ «cât o ţară», unde avem Munţii Măcinului, Dunărea, Delta şi Marea Neagră, suntem şi un muzeu etnic, Dobrogea fiind plină de poveştile etniilor care trăiesc în armonie de sute de ani“, a spus reprezentantul Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării Corina Davidov.

Filmul „Delta neagră” a primit de la stat o finanțare de 4,13 milioane de lei. Filmările acestuia vor dura circa un an și jumătate, iar printre actorii cunoscuți care vor apărea în peliculă se numără pe lângă Dragoș Bucur și Maia Morgenstern.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×