Împăcarea anului! Connect-R și Misha, imaginea care spune tot: ”Frumoasa mea!”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/04/2019, 14:41
Împăcarea anului! Connect-R și Misha, imaginea care spune tot: ”Frumoasa mea!” GALERIE FOTO
Connect-r și Misha, semne de împăcare? Cum s-au pozat artiștii?

Connect-R și Misha s-au împăcat? Cea mai recentă fotografie postată de Connect-R pe o rețea de socializare îi surprinde pe cei doi într-o ipostază tandră. Mesajul din descrierea pozei conturează exact tabloul perfect al unei relații. Internauții s-au bucurat extrem de tare să-i vadă din nou împreună, așa că le-au lăsat cele mai frumoase mesaje.

Connect-R și Misha, semne de împăcare?

Să fie oare vorba despre o împăcare dintre Misha și Connect-R? Cei doi s-au surprins într-o ipostază tandră, artistul o ținea de mână pe frumoasa blondă. Unii internauți erau puțin confuzi în legătura personajului feminin, care, desigur, s-a dovedit a fi Misha. Fanii cuplului au fost derutați de părul acesteia, dat fiind faptul că deseori își schimbă perucile, de când a ales să se tundă scurt.

„Mă bucur tare pentru voi! Ca știți să fiți o familie frumoasă „, „Daaa, este Misha ?? Bravo vouă! Mă bucur pentru voi. Mai ales pentru Maia. ?”, au fost câteva din comentariile internauților care se bucură de revenirea lor.

Connect-R și Misha s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi?
Connect-R și Misha s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi?

„Noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta”

“Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, a mărturisit Misha, potrivit Spynews.ro, după ce s-a zvonit pentru prima oară că cei doi ar ajunge la divorț.

În cele din urmă, zvonurile din lumea publică și din presa tabloidă s-au dovedit a fi reale pentru că cei doi și-au spus adio și au ales căi diferite. Cu toate acestea,  nimic nu i-a împiedicat să-și asume în continuarea rolul de părinți și să pună pe primul loc responsabilitatea principală, fiica lor, Maia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×