Connect-R, imagine emoționantă alături de fiica lui. Recunoaște că are o relație deosebită cu Misha

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 13:14
Connect-R, imagine emoționantă alături de fiica lui. Recunoaște că are o relație deosebită cu Misha

Intr-o postare recentă, pe Instagram, Ștefan Mihalache alias Connect-R apare în imagine cu fetița care savura o înghețată. Mesajele nu au întârziat să apară și cei doi au primit multe inimioare din partea vizitatorilor rețelei de socializare, chiar dacă artistul s-a despărțit de frumoasa Misha.  Unul dintre fani  îî atrag atenția că îi este dor de un tati  mai îngrijit și cu părul aranjat ”Ne este dor de un tati mai îngrijit, cu părul aranjat….hai ca poti si iti stătea super” .

Altă fană îi atrage atenția că îl așteaptă în Italia pe 9 martie, imediat după Ziua Internațională a Femeii,  pentru a petrece alături de persoana iubită. Multe mesaje de suținere au apărut și pentru fiica acestuia care arată ca o prințesă: ”Să-ți trăiască prințesa și să te bucuri de ea! Superbă prințesa!, Foarte isteață și drăguța fetița ta, Stefan!  Sunteți foarte frumoși, să vă bucurați unul de celălalt toată viața”.

Connect-R, alături de prințesa sa

Cei doi au reușit să strângă mii de likeri în doar câteva minute.  Artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”. În 1999 a lansat o nouă piesă numită „Operație pe suflet deschis”.

Piesa a ajuns pe locul 2 în top 50 la Radio Contact. Artistul a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga; Jivago, Preaetor și Dribbler,  dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground. Prima colaborare cu un nume mare din show-bizul românesc a fost pentru melodia „Fără nume” a trupei R.A.C.L.A.  Ștefan Mihalache a făcut un pas înainte în cariera sa muzicală în 2006, stabilind un record impresionant: a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului. Împreună cu Arsenie Toderaș,reprezentând Republica Moldova în marea finală cu piesa „Loca”.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×