Connect-R, în vacanță cu Misha și fetița lor! Destinația exotică aleasă de artiști

Dan Stancu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 16:40
Connect-R, în vacanță cu Misha și fetița lor! Destinația exotică aleasă de artiști GALERIE FOTO

Connect-R a plecat în vacanță cu fostă soție, Misha, și cu fetița lor. Cei trei au fost zăriți în aeroport înainte de pleca spre o destinație exotică. La scurt timp, artistul a postat pe Facebook poze de la plajă.

Connect-R, în vacanță cu Misha și fetița lor! A rămas în relații bune cu fosta soție

Connect-R și Misha și-au anunțat divorțul în 2018. „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prieteni și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R, anul trecut.

Acum, cei doi și fiica lor sunt în Zanzibar și Connect-R a postat deja trei fotografii din vacanță. Într-una apare împreună cu fiica lui, în alta singur și în cea de-a treia este doar micuța Maya.

Connect-R și fiica lui, în Zanzibar.
Connect-R și fiica lui, în Zanzibar.

Petrecere de ziua sa, pe 9 iunie, cu prietenii și familia

După întoarcerea din vacanță, Connect-R se va apuca serios de pregătirea petrecerii de pe 9 iuni când împlinește 37 de ani. „Am 3 ani de când nu îmi sărbătoresc ziua. Împlinesc 37 de ani. Acum totul s-a schimbat. Vă aștept pe 9 iunie la Sala Palatului. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea și familia și prietenii și fanii într-un singur loc”, a spus Connect-R, plin  de optimism.

„Principala mea dorință e să veniți cu inima deschisă. De ziua mea, îmi doresc să fie sala plină, să fiu sănătos. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn și nu vă mai povestesc. Noi vom fi o familie toata viața. Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost”, a adăugat artistul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×