Misha și Connect-R, după divorț. Care este relația dintre ea și artist, acum

Victor Anghel   
în Stiri mondene
28/12/2018, 10:25
Misha și Connect-R, după divorț. Care este relația dintre ea și artist, acum GALERIE FOTO
Misha și Connect-R, după divorț. Care este acum relația dintre ea și artist,

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Misha a acceptat provocarea de a da un interviu despre această perioadă magică în care familiile de oameni simple, dar și cele ale artiștilor sunt parcă mai unite ca niciodată. În timpul mărturisirilor, cântăreața a vorbit și despre relația pe care o are acum cu fostul soț, Connect-R, și cum va fi anul 2019 pentru ea. Mai mult, despre 2018, frumoasa vedetă a spus că a fost plin de lecții pe care le-a învățat.

Misha și fostul soț au o fetiță împreună, care va împlini cinci anișori luna viitoare. Maya este foarte atașată de Connect-R, potrivit dezvăluirilor făcute recent de mama ei. Cântăreața a mai spus că face tot ce îi stă în putință ca mica ei prințesă să aibă o copilărie frumoasă și să își aducă aminte cu plăcere de această perioadă atunci când va crește mare.

Misha și Connect-R, după divorț. Care este, de fapt, relația dintre ea și artist

A trecut mai bine de un an de la divorțul pronunțat în secret dintre Misha și Connect-R, dar susținătorii lor au aflat abia în vara acestui an despre separarea lor. Totuși, Crăciunul din acest an este al doilea pe care îl petrec în calitate de foști soți, iar relația dintre ei este una mai mult decât civilizată. În plus, a mai spus artista, Maya este foarte atașată de părintele ei, pe care îl divinizează.

„Suntem bine, avem o relație foarte foarte ok. Maya este foarte atașată de tatăl ei. Părinții mei nici măcar cu gașca nu m-au lăsat să merg în vacanță, singurele vacanțe au fost cu Relu, anul ăsta nu am fost în vacanță. Am învățat multe în 2018, sunt bine, să nu dramatizăm. Sunt un om ca oricare altul. Sunt pusă pe picioarte deja și simt că va fi un an foarte productiv în 2019”, a declarat Misha în cadrul unui interviu oferit la o emisiune de la Antena Stars.

Connect-R alături de Maya și fosta soție, la petrecerea de Crăciun de la grădinița fiicei lor

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o cântăreață din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față Lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. El este actor și artist de hip hop, dance și pop de etnie romă. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

În vara acestui an, cântărețul a dezvăluit într-un mesaj făcut public că el și mama fetiței sale s-au separat. Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, de Connect-R pe contul lui de Instagram. Artistul și Misha au divorțat în mare secret în vara lui 2017.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×