Imagini în premieră de la nunta nepotului Regelui Mihai. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/01/2019, 21:43
Imagini în premieră de la nunta nepotului Regelui Mihai. VIDEO GALERIE FOTO
Imagini unice de la nunta nepotului Regelui Mihai. Sursa Foto: Transylvania Pictures

La trei luni de la nunta anului în România, au apărut și imaginile în premieră. Un montaj video de la nunta principelui Nicolae cu Alina Blinder a arătat toată atmosfera din ziua cea mare. Încununarea iubirii lor a avut loc în orașul regalității, Sinaia, moment la care a participat toată familia regală. ”În ciuda obstacolelor întâlnite de mine şi de soţia mea ştiu că voi avea sprijinul, dragostea şi grija din partea familiei Alinei. Îţi mulţumesc că eşti alături de mine, eşti stânca mea şi eşti mai mult decât aş fi visat. Mulţumesc!”, a spus principele Nicolae, în înregistrare.

De altfel, memorabila zi a fost plină de clipe intense. La intrarea în biserică, cei doi îndrăgostiți au fost întâmpinați de nuntași cu aplauze, ba chiar până și edilul orașului a fost curpins de emoție, așteptând la intrarea în biserică. ”Nunta de astăzi este specială, după 70 de ani avem o nuntă regală, principele Nicolae este unicul moștenitor pe linie masculină a regelui Mihai, iar Sinaia înseamnă simbolul regalității, ceea ce înseamnă că familia regala are continuitate.

Imagini în premieră de la nunta nepotului Regelui Mihai. VIDEO
Încununarea iubirii lor a avut loc în orașul regalității, Sinaia. Sursa foto: Transylvania Pictures

Imagini în premieră de la nunta nepotului Regelui Mihai!

Foarte multă lume pe bulevard, mulți ne-au sunat și ne-au întrebat unde se ține nunta. Biserica nu e întâmplătoare. Le urez casă de piatră. Ei s-au ocupat de pregătire, eu doar i-am ajutat, cu inchiderea bulevardului. Am luat măsuri de siguranță”, a declarat edilul.

Cât despre vestimentația Alinei Binder, aceasta a fost una care îți tăia răsuflarea. Frumoasa mireasă a purtat o rochie superbă, albă, care îi acoperea brațele, dat fiind conduita, însă care avea un detaliu ce o umple de mister și feminitate, rochia lăsându-i spatele la vedere. De asemenea, vestimentația a fost accesorizată cu stil. Alina Binder a avut un voal în concordanță cu rochia, unul simplu, alb și foarte lung.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×