Cum s-au îmbrăcat Principele Nicolae și Alina Binder de 1 Decembrie!

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 21:06
Cum s-au îmbrăcat Principele Nicolae și Alina Binder de 1 Decembrie!
Cum s-au îmbrăcat Principele Nicolae și Alina Binder de 1 Decembrie!

Fostul Principe Nicolae al României și soția sa, Alina, au făcut senzație la Alba Iulia de Ziua Națională a României. Cei doi au participat la parada de 1 Decembrie, iar oamenii i-au primit cu brațele deschise. Nicolae a purtat un costum de inspirație militară, similar cu cel pe care-l purta stră-străbunicul său, Regele Ferdinand. Alina Binder, tânăra soție a Principelui, s-a îmbrăcat într-un costum de-a dreptul impresionant. Alina a purtat un mantou cu motive tradiționale și o fota neagră cu inesarții aurii. Aceasta a radiat la brațul soțului său.

„A fost un moment emoţionant şi mă bucur că am fost prezenţi şi am făcut parte din acest moment. Am mari emoţii, fiindcă este un loc foarte legat de familia mea şi e important pentru noi toţi românii să fim uniţi şi să fim aici, astăzi şi mâine (n.r. 30 noiembrie şi 1 decembrie). În 100 de ani, ţara a progresat foarte mult şi trebuie să învăţăm mult din trecut, să învăţăm ce să facem în viitor. Putem să învăţăm foarte multe de la Regele Ferdinand şi Regina Maria, au făcut multe lucruri pentru ţara noastră”, a declarat principele cu ocazia depunerii de coroane de flori.

Principele Nicolae și Alina Binder au atras toate privirile de 1 Decembrie

Așa s-au prezentat Principele Nicolae și Alina binder, soția sa, la parada de la Alba Iulia.
Așa s-au prezentat Principele Nicolae și Alina Binder, soția sa, la parada de la Alba Iulia.

Principele Nicolae și Alina Binder au atras toate privirile la Alba Iulia, oraș de care este extrem de legat el și toată familia regală. „Să avem respect, să fim uniţi şi să fim mândri de ţara noastră”, le-a transmis fostul Principe Nicolae al României tuturor românilor.

„Mă bucur că am revenit (la Alba Iulia n.r.) după mult timp. Fiind Anul Centenarului, a fost important pentru mine să vin aici la Catedrala unde au fost (ctitori n.r.) Regele Ferdinand şi Regina Maria”, a spus, la vremea respectivă, Nicolae Medforth -Mills. Întrebat la ce anume ar trebui să se gândească românii în Anul Centenarului Marii Uniri, el a opinat că “trebuie să ne reamintim foarte mult despre istoria noastră şi ce exemple există în istorie şi să le folosim” pentru viitor.

Familia mea, Regele Ferdinand, Regina Maria au făcut foarte mult pentru ţara noastră, într-o perioadă foarte scurtă. Fiecare are exemplul său.(…). Bunicul meu a fost un om deosebit, un simbol adevărat, un exemplu adevărat pentru noi şi, mai ales, pentru tineri. El a avut valori foarte bune şi tot timpul a luat cea mai bună decizie”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×