Imagini de colecție cu Mariana și Horia Moculescu. Cum arăta fosta soție a compozitorului la 20 de ani

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
05/05/2020, 18:42
Imagini de colecție cu Mariana și Horia Moculescu. Cum arăta fosta soție a compozitorului la 20 de ani
Imagini de colecție cu Mariana și Horia Moculescu sursă foto: facebook

Imagini de colecție cu Mariana și Horia Moculescu de pe vremea când erau tineri, la început de relație. La 20 de ani, fosta soție a compozitorului avea aspirații înalte. Acum, trăiește în Italia, alături de Massimilioano, cu care are gânduri serioase.

Cum arătau Mariana și Horia Moculescu în tinerețe. Imagini de colecție

L-a cunoscut pe Horia în 1986. El era un tânăr compozitor de succes, iar ea visa la o carieră în muzică. Formau echipa perfectă, pe atunci. A fost o vreme când Mariana a cochetat și cu televiziunea.

Acum mulți ani, a prezentat știrile la Antena 1. Cei doi au divorțat în 2000, după multe certuri și discuții aprinse. Au împreună o fată, Nidia, care pe 5 mai a împlinit 30 de ani.

Mariana Moculescu, tinerețe
Cum arăta Mariana Moculescu în tinerețe
sursă foto: click.ro

„Cu Horia Moculescu m-am întâlnit în ianuarie 1986. A fost un coup de foudre din prima secundă când ne-am văzut. Eu, tânără aspirantă la un rang de cântăreață de muzica pop, și el compozitorul minunat, cel ce mă putea înălța la cer”, a povesti Mariana pentru Click.

Maria și Horia Moculescu, tinerețe, începuturi
Mariana și Horia Moculescu, în tinerețe
sursă foto: click.ro

De câțiva ani buni, Mariana Moculescu a lăsat România și aparițiile tv pentru a se muta în Italia și a căuta o viața mai bună. A găsit-o. Se simte bine, este fericită și apreciată. Înainte, însă, și-a încercat norocul și în Austria și Germania, dar soarta nu i-a surâs.

„Am lucrat în acești ani în Austria, Germania și în Italia. Cel mai dificil a fost în Germania, deoarece în sistemul nemțesc: „Munca te eliberează” de toate amintirile. Am lucrat în restaurant și în curățenie, la săli de fitness, în Munchen.

În Toscana este carantină, la fel ca în toată Italia, până în data de 4 mai, când se intră în „Faza 2”, se redeschid anumite firme, se reîncepe munca, (exclus centre de estetică, restaurante și baruri, centre de fitness. Școlile se redeschid în septembrie.

În această perioadă de carantină eu și Massimiliano am fost opriți de carabinieri și pedepsiți cu 387 de euro amendă pentru fiecare dintre noi. Nu am avut un motiv plauzibil legal de a ne plimba puțin cu mașina. În carantină, m-am plictisit foarte mult și de aceea am încercat să alung monotonia cerând sfaturi prietenilor.

Drept urmare, am făcut gimnastică zilnic, m-am bronzat pe balcon, am ascultat muzică și am ascultat sfaturile psihologilor pentru această perioadă, am gătit românește, am stat uneori în brațele lui Massimiliano, vizionând știri și filme”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×