Mariana Moculescu, sechestrată de un mafiot italian!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/06/2018, 14:02
Mariana Moculescu, sechestrată de un mafiot italian! GALERIE FOTO
Mariana Moculescu sechestrata (5)

Mariana Moculescu nu are nevoie de nicio prezentare! Mondena din România s-a făcut cunoscută prin scandaluri de proporții astronomice. Fosta soție a cunoscutului compozitor Horia Moculescu a ținut prima pagină a tabloidelor cu scandaluri cu soțul, dar și cu fiica sa! A fost acuzată chiar și de prostituție, dar a ieșit mereu cu fața relativ curată! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

De data aceasta însă, se pare că și-a găsit nașul! Focoasa brunetă a plecat în Italia, unde a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi alături de un italian certat cu legea. A fost și fericită, dar și bătută crunt. A mers la poliție, dar și-a retras de fiecare dată plângerile formulate împotriva iubitului mafiot. Acum însă, vrea să plece acasă, dar iubitul se opune! Este fugită în munți și este săracă lipită, de aceea Mariana Moculescu cere ajutorul conaționalilor săi!

Mariana Moculescu, sechestrată de mafia din Italia

„Am probleme foarte mari, am o procura de la Republica Italiana impotriva unor acte persecutorii savarsite de un italian impotriva mea. Nu am pasaport pentru a putea parasi Italia si locuiesc in munti izolata in Emilia Romagna. Acest italian cunoaste adresa mea, vine noaptea pe la usa sa ma sperie, zice ca ma omoara. Din punct de vedere material stau foarte critic. Viata mea este in pericol. L-am denuntat deja la politie dar mi-e frica, este foarte razbunator. Are foarte multi bani si ma ameninta cu mafiotii lui din Italia. Am mare nevoie de ajutor va rog!!!” a declarat pentru spynews.ro Mariana Moculescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×