O mai știți pe Mariana Moculescu? Iată cum a ajuns să arate acum, după ce a fugit din țară, în urma scandalurilor cu Cristi Marin

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
29/11/2019, 18:15
O mai știți pe Mariana Moculescu? Iată cum a ajuns să arate acum, după ce a fugit din țară, în urma scandalurilor cu Cristi Marin GALERIE FOTO

A ținut luni întregi prima pagină a ziarelor de scandal, după ce și-a părăsit soțul. Apoi, diferiți bărbați i-au adus acuzații care ar face pe oricine să roșească. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Ba chiar au apărut și fotografii cu acele acuzații indecente. Vorbim despre Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, care încă mai întoarce priviri în Italia, unde trăiește de doi ani. Bruneta a fugit din țară, după ce a fost acuzat de fostul iubit, Cristi Marin, că i-ar fi furat mașina.

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu se iubeste cu un italian

Mariana Moculescu și-a refăcut viața în Italia

Mai mult, Mariana vrea să se mărite cu un italian. A recunoscut că a bătut-o de câteva ori, dar și-a dat seama că este foarte stresat din cauza divorțului prin care trece. ”El acum un an i-a spus Nidiei că vrea să se căsătorească cu mine, însă aşteaptă să se termine procesul cu soţia lui. Ar vrea să facă o nuntă frumoasă, are şi potenţial financiar, are o casă cu piscină şi ar vrea să o facă acolo”, a declarat Moculescu, care spune că nu va renunța la numele compozitorului, chiar dacă se va căsători.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×