Imaginea virală cu Rareș Bogdan. Cum s-a îmbrăcat fostul realizator TV când a ieșit cu copilul la plimbare. A atras toate privirile

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 10:18
Imaginea virală cu Rareș Bogdan. Cum s-a îmbrăcat fostul realizator TV când a ieșit cu copilul la plimbare. A atras toate privirile GALERIE FOTO
Rareș Bogdan a atras toate privirile prin modul în care a fost îmbrăcat plimbând-o pe fiica sa. Sursa foto: Instagram.com

Rareș Bogdan a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu o lună. Europarlamentarul PNL  este o persoană foarte activă pe Instagram unde postează adesea fotografii cu copiii săi, din vacanțe sau de la evenimente. De data aceasta internauții au fost uimiți de modul în care s-a îmbrăcat fostul prezentator TV.

Rareș Bogdan în pas cu moda. O fotografie de pe Instagram a devent virală

Rareș Bogdan este unul dintre cei mai eleganți tătici din România, iar zilele acestea s-a fotografiat împingând căruciorul fiicei sale de doar o lună purtând o cămașă roz, un sacou cu dungi și o pereche de pantaloni de culoare alb. În picioare fostul prezentator TV a purtat o pereche de pantofi negrii fără ciorapi la vedere.

Fotografia a fost urcată pe contul de Instagram și a devenit imediat virală. Internauții au comentat la postarea europarlamentarului și fotografia a strâns mii de like-uri. Printre comentariile savuroase se numără: ”Pe cuvânt că nu înțeleg nimic din stilul ăsta vestimentar parcă de ispirație mafiotă din filme slabe” sau ”Jos pălăria pt ce ai făcut ca jurnalist și succes în politică, dar încetează să te mai îmbraci de parcă ai fi de la circ…”.

Internauții au observat și căruciorul cu care este plimbată fiica lui Rareș Bogdan. Este vorba de un cărucior realizat de celebrul designer Jeremy Scott care costă peste 2.000 de euro. Același model exclusivit este folosit și de Adelina Pestrițu pentru fiica sa.

Fotografia cu Rareș Bogdan a devenit virală
Fostul jurnalist are un băiat de 8 ani, Mihai și o fiică de o lună. Europarlamentarul a atrsa toate privirile prin ținuta sa. Sursa foto: Instagram.com

Rareș Bogdan o persoană elegantă și controversată

Rareș Bogdan a fost ales europarlamentar și traversează o perioadă excelentă în carieră. Se pare că și viața personală este la fel de bună. Fostul prezentator TV a devenit de curând tată de fată și este foarte mândru de acest lucru. Fostul jurnalist mai are un băiat mai mare, Mihai.

„La Mulți Ani, Mihai! Viața mi-a dat mult, mi-a dat aproape TOT, iar Mihai a venit pe lume special pentru a putea continua cineva ceea ce încep eu. Pentru a fi și mai bun decât mine. Mulțumesc pentru gingășia lui, bunătatea lui, frumusețea și înțelepeciunea lui! Mihai, sufletul meu într-un omuleț de 8 ani ce privește spre viitor cu speranța și încrederea că lumea va fi mai bună.”, a scris europarlamentarul pe Instagram ieri, 16 iulie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×