Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică: ”A avut ambiții politice încă din tinerețe”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 11:01
Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică: ”A avut ambiții politice încă din tinerețe” GALERIE FOTO
Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică

Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică. Realizatorul emisiunii România 2019 și patronul postului Realitatea TV a comentat, în cadrul emisiunii sale, candidatura colegului său de trust la alegerile europarlamentare din partea PNL.

Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică

„Rareș a avut ambiții politice încă din tinerețe, tinerețe pe care i-o cunoaște mai bine decât mine Octavian Hoandră, prietenul lui cel mai vechi din Realitatea. El a activat la Alianța Civică, pe vremuri, iar apoi, prin fuziune, a ajuns la Tineretul Național Liberal. Sigur că Rareș a fost tentat să revină în politică de fiecare dată.

Telenovela acestei candidaturi are un element important: momentul 2016, moment în care am avut o gândire legată de Rareș, că ar putea să fie un candidat cu șanse de câștig și foarte responsabil pentru Primăria Bucureștiului. În acele momente, și cred că era important în 2016 să avem un alt fel de primar decât cel actual, cei din PNL, care deja se aflau într-o oarecare criză, nu au considerat că acela ar fi un moment important. Dar a fost și l-au pierdut”, a comentat Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică: ”A avut ambiții politice încă din tinerețe”
”A avut ambiții politice încă din tinerețe”

„PNL poate fi primul partid din România în seara zilei de 26 mai”

„Astăzi, un PNL aflat într-o situație mult mai proastă decât în 2016, și le-ați văzut fețele celor de la PNL în transmisia de ieri, ei au găsit o soluție salvatoare, cu un accept pe care Rareș Bogdan și l-a dat cu multă, multă greutate și strângere de inimă”, a continuat acesta. Rareș Bogdan a anunțat vineri că va intra în politică, din postura de europarlamentar PNL, prezentându-și planul pe termen scurt.

De asemenea, acesta a susținut că va ajunge în fiecare oraș din România în următoarele 10 săptămâni și chiar a insistat asupra ideii că PNL poate recupera o victorie de proporții. „Voi ajunge în fiecare oraș din România în urmatoarele 10 săptămâni. Voi explica fiecărui membru, fiecărui militant, activist, simpatizant PNL că, pentru prima dată în istoria postdecembristă, PNL poate fi primul partid din România în seara zilei de 26 mai”, a spus Rareș Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×