Imaginea sinistră din incendiile din Australia! Oamenii susţin că au văzut faţa diavolului

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 18:07
Imaginea sinistră din incendiile din Australia! Oamenii susţin că au văzut faţa diavolului
Fața Diavolului, surprinsă în incendiile din Australia. Sursa foto: adevarul.ro

Fața Diavolului și-a făcut apariția în incendiile din Australia! Ce puțin așa susțin mai mulți bărbați care s-au luptat cu flăcările ore întregi pentru a-și salva locuințele din flăcări. Pentru mulți, efortul a fost în zadar, iar flăcările le-au mistuit întreaga agoniseală.

Fața Diavolului, surprinsă în incendiile din Australia

Faţa Diavolului a fost surprinsă în incendiile Australiei de un fermier care lupta cu disperare pentru a-şi salva pământul. Craig Calvert, un producător de lapte, a petrecut 13 ore luptând cu flăcările alături de tatăl său. El a declarat presei că: „Pentru el nu sunt chestii înfricoşătoare incediile, dar există o faţă mare a diavolului chiar în foc”.

Imaginea care pare să ilustreze o „faţă a diavolului” a fost distribuită și de un surfer pe rețelele de socializare, care i-a rugat pe ceilalți internauți dacă și ei văd fața malefică sau doar i se pare lui. Fotografiile s-au viralizat, iar internauții chiar au spus că văd și ei chipul Divolului.

”Există o faţă mare a diavolului în foc

„Nu sunt tare în chestiuni fantasmagorice, dar există o faţă mare a diavolului în foc”, a declarat pentru 7News fermierul australian care a petrecut mai mult de 13 ore luptând cu flăcările pentru a-şi salva locuinţa din estul Gippsland.

Între timp, imagini care surprind iadul din Australia curg râu pe rețelele de socializare și în mass media. Imagini extrem de dureroase, cu animale în flăcări sau chiar carbonizate îi înlăcrimează pe internauți.

Nu mai puțin de 24 de oameni și-au pierdut viața în incendiile devastatoare care au izbucnit în vegetația din Australia, care s-a întins apoi la orașe. Peste 5 milioane de hectare de teren au fost distruse de flăcări.

Vâlvătaia se întinde și din cauza temperaturile foarte ridicate. Statele din sud-estul Australiei – New South Wales, Victoria şi South Australia – au fost cele mai afectate de condiţiile meteo extreme de sâmbătă, când în unele zone din Sydney s-au înregistrat temperaturi de 48 de grade Celsius, iar rafalele de vânt au atins 80 de kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×