Becali: „Femeia asta e DIAVOLUL! Stă cu picioarele desfăcute să i se vadă cutare!”. Cum arată acum ISPITA la care nici măcar Gigi nu a avut TUPEU să se uite

Mircea Dominte   
în Reality show
28/02/2014, 15:50
Becali: „Femeia asta e DIAVOLUL! Stă cu picioarele desfăcute să i se vadă cutare!”. Cum arată acum ISPITA la care nici măcar Gigi nu a avut TUPEU să se uite GALERIE FOTO

Eva Kent, una dintre cele mai cunoscute actriţe porno din România, s-a transformat radical. Pe numele real, Oana Oprea, blonda a plecat în Italia de aproximativ trei ani. Ea susţine că acum nu mai apare în filme pentru adulţi, ci se ocupă cu activităţi de hostess, dar are grijă ca aspectul fizic să fie impecabil. Din acest motiv, starleta merge la sală în fiecare zi, iar musculatura sa este una din ce în ce mai proeminentă, conform CANCAN.RO!

1618703_645026525564147_1124839756_n_93196600

„Dracu’ te-a pus să o îmbraci aşa!”

În urmă cu şase ani, Eva Kent a fost luată în colimator de Gigi Becali. Invitat la „Un Show Păcătos”, acolo unde blonda era asistentă TV, patronul Stelei a spus despre aceasta că este „diavolul”!: „A vrut fata să mă conducă şi am zis: <>. Se uita şi nevasta mea şi familia mea. Nici nu m-am uitat la ea, doar puţin, aşa… Dacă te uiţi, după aia diavolul ţi-arată decolteul ei. Şi aşa, mai bine nu te uiţi deloc. Dracu’ te-a pus să o îmbraci aşa, că doar nu te-o fi pus Dumnezeu. Are decolteul ăla să i se vadă puţin şi ţîţa, stă şi cu picioarele aşa să i se vadă cutare… De la tata am învăţat. El nu lăsa nicio altă femeie în afară de mama să îl atingă, de teama să nu îi moară cea mai bună oaie. I s-a întîmplat de vreo trei, patru ori să fie atins de femei şi să moară chiar oaia care dădea cel mai mult lapte şi s-a lecuit. D-aia eu nici nu mă uit”, a declarat Gigi Becali.

S-a iubit cu Iacob şi Piţurcă

Legătura Evei Kent cu fotbalul nu se opreşte însă la clinciul avut cu Gigi Becali. Fosta starletă a avut aventuri cu cîţiva jucători cunoscuţi printre care Victoraş Iacob şi Alexandru Piţurcă. În graţiile ei au încercat să mai intre şi alţi „playboy” precum Jean Prunescu sau Cristian Daminuţă, dar „bomba sexy” nu le-a lăsat nicio şansă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×