Imaginea cu fiica Elenei Udrea, postată de Adrian Alexandrov! Ce au observat cei care au văzut-o

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 10:21
Imaginea cu fiica Elenei Udrea, postată de Adrian Alexandrov! Ce au observat cei care au văzut-o GALERIE FOTO
Adrian Alexandrov a postat o imagine cu fiica sa și a Elenei Udrea

Adrian Alexandrov este în culmea fericirii de când poate fi alături constant de fiica și de mama copilului său. Astfel, mândru nevoie mare de comoara lui mică, a surprins-o în razele soarelui, pentru a avea o amintire pentru toată viața din acest moment fericit din viața lui alături de ea.

De asemenea, și admiratorii cuplului au rămas impresionați de imagine, în special de asemănarea izbitoare dintre el și Eva Maria, mulți spunând:„ Vai, ce fetiță superbă/ Un îngeraș ce seamănă cu tati!/ Să vă trăiască îngerașul. Frumusețea lui tati”, sunt câteva dintre comentariile fanilor care au fost uluiți de similitudinile dintre cei doi.

Adrian Alexandrov a postat o imagine cu fiica lui și a Elenei Udrea

Cei trei se află în Costa Rica încă din apropierea zilei de Valentine’s Day, 14 februarie, unde au rămas pentru a-și celebra iubirea. Aceștia au făcut publice câteva fotografii din timpul lor liber pe care îl petreceau alături de micuță.

Imaginea cu fiica Elenei Udrea, postată de Adrian Alexandrov! Ce au observat cei care au văzut-o
Imaginea postată de Adrian Alexandrov în care se află alături de fata sa

În timp ce Elena Udrea era în spatele gratiilor din închisoarea costaricană, Adrian Alexandrov se ruga și publica mesaje emoționante pe rețelele de socializare pentru ca acestea să ajungă la partenera sa, iar situația să se schimbe în bine. Afaceristul dorea cu ardoare ca Elena Udrea să fie acasă, pentru a petrece sărbătorile alături de copilul lor. De altfel, pare că toate gândurile bune ale lui au ajuns unde trebuiau, căci fostul ministru a fost eliberat chiar în seara de Ajun.

„În urmă cu 2 saptămani, postam un mesaj prin care îl rugam pe Mosu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lânga noi, acasa. Magia Crăciunului e tăcuta, nu o auzi… dar o simțim❤️Dumnezeu ne iubește? Mulțumesc tuturor pentru încurajari și susținere, și vă doresc Sărbători Fericite!”, a scris Adrian Alexandrov la acel moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×