Elena Udrea este eliberată din închisoarea costaricană! În câteva ore va ajunge acasă!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 16:33
Elena Udrea este eliberată din închisoarea costaricană! În câteva ore va ajunge acasă!
Elena Udrea își petrece ultimele ore în închisoarea din Costa Rica

Elena Udrea își petrece ultimele ore în închisoarea din Costa Rica! După ce ministrul Justiției a semnat sâmbătă documentele de eliberare pentru fostul ministru al Dezvoltării, dar și pentru fosta șefă a DIICOT, Alina Bica.

Drept urmare, avocatul fostei blonde de la Cotroceni, Veronel Rădulescu, a transmis că actele ar putea ajunge luni, în Ajunul Crăciunului, lucru care înseamnă că Udrea ar putea petrece Crăciunul alături de familia sa. ”Acum documentele au ajuns la Ministerul Justiției și au fost semnate. Imediat procedăm la traducere, apostilare și transmitere”, a declarat ministrul Justiției Tudorel Toader.

Elena Udrea  va ajunge acasă! Fostul ministru al Dezvoltării este eliberat din închisoarea costaricană!

Ulterior, apărătorul în instanță al Elenei Udrea a menționat că actele, pentru a putea ajunge luni, se trimit prin curier diplomatic, însă ar putea dura și mai mult. ”Se trimit prin curier diplomatic. Ar putea să ajungă până luni, dar poate să dureze și mai mult. Este un termen optimist, certitudini în aceste situații nu poți avea. Imediat ce vor ajunge documentele, este vor fi puse în aplicare”, a precizat Veronel Rădulescu.

Elena Udrea este eliberată din închisoarea costaricană! În câteva ore va ajunge acasă!
Ministrul Justiției a semnat sâmbătă documentele de eliberare pentru fostul ministru al Dezvoltării

Fostul ministru al Dezvoltării va fi eliberat din penitenciarul din Costa Rica, după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au hotărâr să suspende pedeapsa de șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”. Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare pentru complinitarre și luare de mită.

Elena Udrea este eliberată din închisoarea costaricană! În câteva ore va ajunge acasă!
Veronel Rădulescu, a transmis că actele ar putea ajunge luni, în Ajunul Crăciunului

Cât despre nerăbdarea fostului ministru de a ajunge în România, aceasta este la un nivel înalt, lucru confirmat și de avocatul său. ”Am vorbit cu Elena Udrea. Vă dați seama că e nerăbdătoare să fie aproape de fiică ei și să și petreacă sărbătorile cu familia, mai ales cu fiica ei. Din câte știu, va reveni de îndată, doar în funcție de starea de sănătate a fetiței va aprecia dacă va pleca de îndată sau nu. Din câte știu eu, fetița e în Costă Rica”, a declarat apărătorul Elenei Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×