Elena Udrea va fi eliberată în Ajunul Crăciunului!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 16:32
Elena Udrea va fi eliberată în Ajunul Crăciunului!
În cadrul postului Realitatea TV, avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a afirmat că fostul ministru va fi eliberat chiar în Ajunul Crăciunului

În cadrul postului Realitatea TV, avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a afirmat că fostul ministru va fi eliberat chiar în Ajunul Crăciunului. Pe scurt, vineri, 21 decembrie, au apărut noi informații despre situația fostei blonde de la Cotroceni. Aceasta urmează să părăsească penitenciarul în care a fost închisă în Costa Rica, după ce magistrații Curții Constituționale au depus o cerere pentru eliberarea sa.

În legătură cu această acțiune, apărătorul vedetei în instanță a subliniat, în cadrul unui interviu, că a discutat cu Udrea telefonic la scurt timp după hotărârea instanțelor din România. Discuția lor se rezumă la nerăbdarea Elei Udrea de a ajunge acasă, alături de fiica sa. ”Teoretic vor contesta, practic nu au niciun motiv. Sper că nu se va face contestație și sper că în scurt timp să plece documentele și Elena Udrea să fie eliberată. E vorba doar de un drum al hârtiilor.

Elena Udrea, eliberată în Ajunul Crăciunului

În funcție de această contestație, Tribunalul București va înainta această hotărâre prin care s-a dispus retragerea cererii de extrădare. Din câte știu eu, lucrează azi și biroul de executări penale de la Tribunalul București, dar și departamentul de relații internaționale din MJ și probabil vor fi comunicate cu celeritate. Sper că vor fi produse efecte și prin apelul meu, acela de a transmite aceste documente pe cale electronică.

Am vorbit cu Elena Udrea. Vă dați seama că e nerăbdătoare să fie aproape de fiică ei și să și petreacă sărbătorile cu familia, mai ales cu fiica ei. Din câte știu, va reveni de îndată, doar în funcție de starea de sănătate a fetiței va aprecia dacă va pleca de îndată sau nu. Din câte știu eu, fetița e în Costă Rica”, a declarat Veronel Rădulescu, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena 3.

Veronel Rădulescu: ” Dacă vor alege varianta propusă de mine, cel târziu luni cele două vor fi eliberate”

Sâmbătă, 22 decembrie, acesta a intervenit din nou în direct, pentru a confirma veștile dezvăluite anterior. Declarațiile avocatului fostului ministru al Turismului:

-poziția DNA-ului în procedura de retragere a cererii de extrădare a fost una favorabilă

-cele două doamne nu se mai află sub puterea unui mandat de arestare

-eu cred că domnul Tudorel Toader va trata cu seriozitate acest caz

-dacă vor alege varianta propusă de mine, cel târziu luni cele două vor fi eliberate

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×