Ilinca Vandidici, înlocuită la Kanal D! O altă vedetă i-a luat deja locul

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/01/2019, 09:08
Ilinca Vandidici, înlocuită la Kanal D! O altă vedetă i-a luat deja locul
Ilinca Vandici a fost înlocuită la Kanal D!

Noul an a adus o schimbare uimitoare pentru fanii Ilincăi Vandici! Aceasta a fost înlocuită de Kanal D, astfel că nu va mai fi gazdă a emisiunii “Fan Arena”. Se pare că Vladimir Drăgia, celălalt moderator, va trebui să facă echipă acum cu Lili Sandu.

Șefii trustului Kanal D au fost neoviți să ia această decizie din cauza faptului că Ilinca Vandici a reînceput filmările pentru nou sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, deci vedeta nu mai poate face față ambelor.

Ilinca Vandici, înlocuită de la Kanal D cu Lili Sandu!

Ilinca Vandici a plecat de la cârma emisiunii “Fan Arena” pentru că a început filmările pentru competiția acerbă a modei, ”Bravo, ai stil!”. Șefii turci au considerat că cel mai bine este să aducă pe cineva care a avut parte de experiența din Dominicană, astfel că s-au gândit la Lili Sandu. Fosta Faimoasă a mai înlocuit-o temporar pe Ilinca Vandici, în decursul anului trecut.

Lili Sandu a îlocuit-o pe Ilinca Vandici
Lili Sandu a înlocuit-o pe Ilinca Vandici

„Vă întrebați de ce mă aflu eu aici? Prietena mea, Ilinca Vandici, lipsește motivat și m-a rugat să-i țin locul până săptămâna viitoare. Sper să mă descurc cât mai bine și să aveți răbdare cu mine, mai ales că mă aflu într-o postură inedită, de a comenta emisiunea la care am participat”, a spus Lili Sandu.

Lili Sandu, despre experiența Exatlon

„Sinceră să fiu, nici nu am putut să mă despart de băgăjelul meu de la Exatlon. Sutn foarte fericită pentru că am venit acasă. Așteptam momentul ăsta. Sentimentele pe care le am acum nu se compară cu realitatea. După 13 ore de zbor, când am aterizat, am avut un sentiment de tristețe pentru că eu am ajuns acasă și știu cât de mult și-ar dori să își vadă oamenii pe care îi iubesc.

Lili Sandu la competiția Exatlon!
Lili Sandu la competiția Exatlon!

Să știi că eu nu sunt o plângăcioasă, dar plânsul nu are nicio legătură cu ce ești tu ca om. Una peste alta, a fost o experiență și o provocare uimitoare. Nu cred că am un regret. Am plecat de acolo împăcată. Dacă aș fi rămas, aș fi luptat în continuare. El mi-a lipsit cel mai mult”, a declarat Lili Sandu la întoarcerea din Dominicană. Aceasta, din păcate, a fost eliminată prematur din competiție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×