O mai ţii minte pe Lili Sandu?! Era una dintre cele mai frumoase femei din România! Cum arată şi ce s-a ales de ea, la 8 ani după ce a plecat în SUA!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/01/2017, 19:36
O mai ţii minte pe Lili Sandu?! Era una dintre cele mai frumoase femei din România! Cum arată şi ce s-a ales de ea, la 8 ani după ce a plecat în SUA! GALERIE FOTO

La începutul anilor 2000, Lili Sandu era considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul nostru. Anii au trecut, însă, şi, în 2017, fosta cântăreaţă este parcă alt om.

Absolventă a „Şcolii Vedetelor”, Lili a devenit cunoscută în 1998, când a obţinut locul a treilea la Festivalul Mamaia. Alături de buna ei prietenă, Ileana Lazariuc, a pus bazele trupei Trinity. S-a bucurat de succes atât de plan personal – cunoscută şi îndelung mediatizată este relaţia cu Bogdan Stelea – dar şi pe plan profesional. În ianuarie 2005 şi-a început cariera solo sub numele de „Lil’ Lee” lansând melodia „Aproape de tine” ce a devenit în scurt timp un hit. În februarie 2005 a debutat ca actriţă într-un rol secundar, interpretând rolul Casandrei în prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”, iar mai târziu în acel an a început să joace rolul unei femei de succes ambiţioasă şi deosebit de frumoasă în serialul „Păcatele Evei”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acela a fost, practic, vârful carierei ei. Totul a luat sfârşit prematur, în 2009, când Lili a părăsit surprinzător România, mutându-se în SUA, pentru a-şi încerca succesul la Hollywood. Din păcate, Cetatea Filmului s-a demonstrat a fi neîncăpătoare, cel puţin pentru ea, astfel că frumoasa noastră compatrioată a trebuie să se reorienteze. A mai avut câteva încercări în România, însă succesul de altădată nu a mai putut fi atins. Iar acum, în 2017, Lili Sandu, complet schimbată din punct de vedere fizic – după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus -, încă încearcă să se reinventeze. Dacă va şi reuşi… rămâne de văzut.

Închide ×