O mai ţii minte pe Lili Sandu?! Era una dintre cele mai frumoase femei din România! Cum arată şi ce s-a ales de ea, la 8 ani după ce a plecat în SUA!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/01/2017, 19:36
O mai ţii minte pe Lili Sandu?! Era una dintre cele mai frumoase femei din România! Cum arată şi ce s-a ales de ea, la 8 ani după ce a plecat în SUA! GALERIE FOTO

La începutul anilor 2000, Lili Sandu era considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul nostru. Anii au trecut, însă, şi, în 2017, fosta cântăreaţă este parcă alt om.

Absolventă a „Şcolii Vedetelor”, Lili a devenit cunoscută în 1998, când a obţinut locul a treilea la Festivalul Mamaia. Alături de buna ei prietenă, Ileana Lazariuc, a pus bazele trupei Trinity. S-a bucurat de succes atât de plan personal – cunoscută şi îndelung mediatizată este relaţia cu Bogdan Stelea – dar şi pe plan profesional. În ianuarie 2005 şi-a început cariera solo sub numele de „Lil’ Lee” lansând melodia „Aproape de tine” ce a devenit în scurt timp un hit. În februarie 2005 a debutat ca actriţă într-un rol secundar, interpretând rolul Casandrei în prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”, iar mai târziu în acel an a început să joace rolul unei femei de succes ambiţioasă şi deosebit de frumoasă în serialul „Păcatele Evei”.

Acela a fost, practic, vârful carierei ei. Totul a luat sfârşit prematur, în 2009, când Lili a părăsit surprinzător România, mutându-se în SUA, pentru a-şi încerca succesul la Hollywood. Din păcate, Cetatea Filmului s-a demonstrat a fi neîncăpătoare, cel puţin pentru ea, astfel că frumoasa noastră compatrioată a trebuie să se reorienteze. A mai avut câteva încercări în România, însă succesul de altădată nu a mai putut fi atins. Iar acum, în 2017, Lili Sandu, complet schimbată din punct de vedere fizic – după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus -, încă încearcă să se reinventeze. Dacă va şi reuşi… rămâne de văzut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×