Imagini bombă cu Lili Sandu! Trecutul o ajunge din urmă! A pozat goală când era tânără şi neliniştită! Galerie foto cu pozele pe care le-ar vrea şterse!

Claudia Mîţoi   
în Femei frumoase
05/12/2017, 22:57
Imagini bombă cu Lili Sandu! Trecutul o ajunge din urmă! A pozat goală când era tânără şi neliniştită! Galerie foto cu pozele pe care le-ar vrea şterse! GALERIE FOTO

În vremurile când cânta şi căuta gloria pe scenă, Lili Sandu nu s-a sfiit să îşi arate trupul complet dezbrăcat într-o revistă destinată exclusiv bărbaţilor. Alături de ea, în imaginile hot, apare şi Ileana Lazariuc. 

Fotografiile au fost uitate de mulţi, dar superba Lili arată că, deşi anii au trecut cu viteză, ea şi-a păstrat silueta perfectă cu care i-a luat minţile în trecut şi lui Bogdan Stelea. În Plai cu Boi, cele două fete nu au inhibiţii şi îşi demonstrează calităţile fizice care ar face orice bărbat să tresară.

De altfel, şi ultimele apariţii ale sale la TV, într-o cunoscută emisiune de talente vocale, vorbesc de la sine despre atenţia pe care o acordă bruneta corpului ei. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×