Ilinca Vandici, trucuri pentru a-și păstra starea de spirit în izolare: ”Încerc să mă mențin pe poziții”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/04/2020, 08:52
Ilinca Vandici, trucuri pentru a-și păstra starea de spirit în izolare: ”Încerc să mă mențin pe poziții”
Ilinca Vandici, trucuri pentru a-și păstra starea de spirit în izolare: ”Încerc să mă mențin pe poziții”. Sursa foto: Instagram.com

Ilinca Vandici se află în izolare de aproximativ 2 luni mărturisind că cea mai mare provocare pe care o are zilele acestea este să-și păstreze pozitivitatea și optimismul. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a declarat care sunt trucurile la care apelează și care sunt activitățile pe care le are pe parcursul unei zile.

Cum își păstrează Ilinca Vandici starea de spirit de când este în izolare, acasă

Izolarea din cauza pandemiei nu este un lucru rău pentru toată lumea. Dacă unele persoane și-au descoperit noi pasiuni, vedetele au mai mult timp pentru familie. Ilinca Vandici se bucură de această perioadă alături de soțul și fiul ei Zian alături de care are numeroase activități.

Vedeta consideră că această experiență nu a schimbat-o foarte mult pentru că este o persoană realistă și optimistă, mai ales că încearcă să-și păstreze starea de spirit și să nu se lase învinsă.

„Să îmi păstrez mintea limpede, curată și relaxată. Eu sunt o tipă destul de activă, obișnuită ca întotdeauna să iasă, să facă foarte multe lucruri. Acum, de când stau acasă, încerc să mă mențin pe poziții”, a povestit blondina pentru viva.ro.

Ce activități are prezentatoarea de la Kanal D de când stă acasă

Ilinca Vandici a mărturisit că fiecare zi este o zi de duminică de când își petrece timpul numai acasă. Prezentatoarea de la Kanal D a mai spus că majoritatea timpului îl petrece alături de fiul ei Zian, dar reușește să-și facă timp și pentru alte activități sau să se răsfețe.

Aceasta a precizat că o dată la 2-3 zile face sport, citește, gătește pentru micuțul ei sau să relaxează mai mult la orele prânzului. Prezentatoarea de televiziune nu uită nici de întreținerea corporală sublinind faptul că deși nu iese din casă, are zile în care se aranjează și nu uită să se parfumeze.

„Îmi place să mă aranjez în fiecare zi , chiar și în perioada aceasta cât stăm acasă. Mereu mă îmbrac în haine frumoase, încerc să mă parfumez în fiecare zi, chiar dacă mai și uit.

Este vorba despre respectul pe care îl am față de mine și nu vreau să mă culc pe o ureche. Sunt femeie, sunt soție și nu trebuie să uităm de micile trucuri”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate mai devreme.

În altă ordine de idei, Ilinca Vandici este de părere că perioada aceasta este un câștig pentru ea și nu vede aceste două luni de stat în casă ca un timp pierdut. Vedeta este de părere că trebuie să ne bucurăm în fiecare zi de ceea ce ni se întâmplă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×