Ilie Năstase surprinde: ”Nu merg bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/07/2019, 17:39
Ilie Năstase surprinde: ”Nu merg bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală”
Ilie Năstase a decis să amâne nunta cu logodnica sa Ioana Simion. Sursa foto: spynews.ro

Ilie Năstase și iubita sa Ioana Simion urmau să facă nunta luna viitoare, dar se pare că fostul tenismen a decis să amâne planurile de căsătorie considerând că este o greșeală să grăbească lucrurile având în vedere că iubita sa nu a fost căsătorită niciodată.

Ilie Năstase nu vrea să grăbeacsă relația cu Ioana Simion

Ilie Năstase a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat lui Teo Trandafir că nu vrea să grăbească relația cu iubita sa mai tânără, Ioana Simion (43 de ani). Căsătoria lui Ilie Năstase cu Ioana ar trebui să aibă loc pe 17 august anul acesta. Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil în Joia Mare, pe 25 aprilie 2019. Fostul tenismen spune că nu are timpul necesar pentru a organiza nunta așa cumsecuvinte și probabil va fi nevoit să amână pregătirile pentru căsătorie pentru anul viitor.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează.”, a declarat fostul soț a lui Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase a decis să amâne nunta cu logodnica sa Ioana Simion.
Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil pe 25 aprilie 2019. Sursa foto: .bzv.ro

Ilie Năstase și-a petrecut ziua de naștere alături de prieteni

Fostul tenismen este convins că și-a întâlnit sufletul pereche în persoana Ioanei Simion și că ea este iubirea vieții sale chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 30 de ani. „Multă lume spune că eu sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă”, a spus Ilie Năstase despre aleasa inimii sale.

Ilie Năstase a împlinit de curând vârsta de 73 de ani și a petrecut alături de prieteni și de femeia care l-a convins că există dragostea adevărată. Ioana Simion i-a cumpărat fostului tenismen un parfum scump care îi place foarte mult. „Ioana mi-a făcut cadou un parfum care îmi place mie foarte mult. Eu nu sunt cu cadourile, vreau ca prietenii mei să fie lângă mine, să bem o șampanie și să ne distrăm”, a dezvăluit Ilie Năstase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×