Ilie Năstase nu se mai însoară! „Cred că am făcut o greșeală”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 20:17
Ilie Năstase nu se mai însoară! „Cred că am făcut o greșeală” GALERIE FOTO
Ilie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion. Sursa foto - facebook

Ilie Năstase a anunțat că nu se mai însoară! Primul lider în clasamentul mondial de tenis a amânat nunta pe care o avea programată cu Ioana Simion. Cei doi sunt cununaţi civil şi urmau să facă ceremonia religioasă, luna viitoare, pe 17 august. Cu toate acestea, Ilie Năstase a anulat întreaga petrecere, una care era deja antamată şi a făcut dezvăluiri incendiare din viaţa sa de cuplu.

Ilie Năstase nu se mai însoară!

Toată lumea a rămas cu gura căscată atunci când a aflat că în loc de nuntă, nu vor mai avea nimic, mai ales că lucrurile păreau să meargă perfect între cei doi. Deși, Ioana Simion îşi dorea cu orice preţ să îmbrace rochia de mireasă, Ilie Năstase spune acum că nu se mai grăbeşte să ajungă iar la altar. E adevărat, acesta a precizat că evenimentul este numai amânat, însă rămâne de văzut dacă cei doi se vor mai căsători.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puţin frumoase, dar pentru mine ultima persoană cu care eşti contează.

Ilie Năstase nu se mai însoară! Ilie Năstase
Ilie Năstase avea nunta programtă pe 17 august. Sursa foto – facebook

Ce anunț a făcut fostul jucător de tenis

Ne înţelegem foarte bine. Ne-am cunoscut acum un an şi nu am stat deloc separaţi. Am plecat tot timpul împreună. Ioana mă temperează mereu. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. Multă lume spune că eu sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă”, a povestit Ilie Năstase, la Teo Show.

Vă readucem aminte că Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au cununat civil în Joia Mare, pe 25 aprilie 2019. Luna viitoare trebuia să aibă loc și nunta, una pentru care invitațiile au fost deja expediate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×