Amalia Năstase, în doliu. Tatăl fostei soţii a lui Ilie Năstase a murit

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/07/2019, 09:02
Amalia Năstase, în doliu. Tatăl fostei soţii a lui Ilie Năstase a murit
Amalia Năstase și-a pierdut tatăl. Vestea a apărut pe contul de Instagram. Sursa foto: Instagram

Amalia Năstase trece prin momente grele. Tatăl său a murit, iar anunțul a fost făcut chiar de fosta soție a tenismenului Ilie Năstase pe contul de Instagram. Amalia Năstase a postat o fotografie în care apare tatăl ei la vârsta de 3 ani.

Amalia Năstase își conduce tatăl pe ultimul drum

Amalia Năstase și-a pierdut tatăl. Figura paternă din viața ei a plecat dintre noi, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a scris pe Instagram un mesaj despre tatăl ei. Amalia Năstase a postat o fotografie alb-negru cu tatăl ei de la vârsta de trei ani și a povestit greutățile prin care a trecut acesta.

„Băiețelul din poză e tata, Puiu îi spuneau toți. Avea 3 ani și ceva și urma să își piardă tatăl în război. Apoi, împreună cu mama lui, bunica mea, contabil șef la Bancă Națională, vor fi dați afară din casa lor de către comuniști pentru că erau burghezi.”, așa a început postarea Amalia Năstase.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a scris despre greutățile și momentele prin care a trecut tatăl ei doar pentru că avea ”origini nesănătoase”. Amalia Năstase mai spune că ea a fost ”sufletul și viața lui” și niciodată nu a fost certată de ”cel mai bun tată din lume”. „De-a lungul vieții el va fi dat afară de la un liceu, și va termina la alt liceu, apoi dat afară de la facultate și nu va mai fi primit înapoi vreodată tot din pricină ”originii nesănătoase”. Apoi, peste mulți ani a cunoscut-o pe mama și m-a avut pe mine. Eu am fost sufletul și viață lui.”

Amalia Năstase: Eu am fost sufletul și viață lui.
Tatăl Amaliei Năstase a murit. Vestea a dat-o chiar ea pe contul pe socializare. Sursa foto: Instagram.com

Amalia Năstase: „El va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră”

„TOT ce a făcut, a făcut din dragoste pentru fata lui. În viață mea nu l-am auzit ridicând glasul la mine, nu m-a certat, nu a avut nici un cuvânt urât pentru nicio greșeală de-a mea, deși viața lui nu a fost deloc ușoară, dimpotrivă. Pentru mine el a fost și va rămâne cel mai bun tată din lume.”, a continuat Amalia.

„Astăzi ne-am despărțit în această lume, dar știu că el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră. Te iubesc, tati”, a încheiat Amalia Năstase postarea de pe Instagram. La final Amalia Năstase a pus o inimă neagră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×