Amalia Năstase s-a apucat de slăbit: “Nu mai suport să fiu grasă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 17:51
Amalia Năstase s-a apucat de slăbit: “Nu mai suport să fiu grasă” GALERIE FOTO
Amalia Năstase s-a săturat de kilogramele în plus, așa că s-a decis să slăbească!

Amalia Năstase s-a decis! Fosta soție a lui Ilie Năstase vrea să slăbească. După ce s-a îngrășat 30 de kilograme, a luat o decizie radicală, așa că de acum este la regim. „STOP, de azi vreau să slăbesc!”, a spus sursa citată. Iată cum a reușit Amalia Năstase să scape de surplusul nedorit și cum s-a hotărât să-și schimbe viața radical. „Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. „

Amalia Năstase s-a apucat să slăbească!

Amalia Năstase a avut parte de multe schimbări fizice de-a lungul timpului, iar cele 3 sarcini i-au adus multe kilograme în plus, în special ultima. Aceasta arăta extraordinar în tinerețe, dar bucuria de a deveni mamă a venit la pachet și cu un surplus consistent. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute.

Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a declarat Amalia Năstase. Cu toate că îi este greu  cu kilogramele în plus, aceasta nici nu vrea să audă de operația de micșorare a stomacului, din ce în ce mai mult cunoscută prin prisma alegerii sale dese în detrimentul slăbirii într-un mod natural.

Amalia Năstase s-a apucat de slăbit
Amalia Năstase s-a apucat de slăbit

Amalia Năstase, dietă

„Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile. De exemplu, la prânz, lista dr. Giuseppe Castalado conţine variante de legume la alegere sau parţial combinate, dar nu într-o cantitate mai mare de 200 de grame, de: broccoli, anghinare, conopidă, castraveţi, ciuperci, salată verde, vinete, roşii de salată, napi, ridichi, ţelină, spanac, varză creaţă sau dovlecei, zucchini. Alături de carne de vită, viţel, piept de pui sau de curcan, muşchi de porc slab, doradă, cod sau somon sălbatic, creveţi, calamari, caracatiţă, şi acestea în gramaje precise, cuprinse între 180 şi 280 de grame”, a dezvăluit aceasta pentru oamenii care se chinuie cu aceeași problemă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×