Amalia Năstase s-a măritat! ”Au fost și fetele, a fost o nebunie”

Claudiu Ilie  
înPoze haioase
16/06/2018, 19:20
Amalia Năstase s-a măritat! ”Au fost și fetele, a fost o nebunie”GALERIE FOTO
Amalia Năstase s-a maritat

Amalia Năstase s-a așezat la casa ei, din nou! Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a căsătorit în secret, în Statele Unite ale Americii! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Anunțul a fost făcut chiar de ea, care a prezentat și inelul de logodnă, care ține locul și verighetei. Alesul inimii sale este cu patru ani mai tânăr decât ea, iar cei doi au deja și un copil împreună.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Amalia Năstase s-a măritat în SUA

“Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită (..)Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă la Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a spus Amalia Năstase, la Antena 1. Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010, după 7 ani de mariaj, și, în ciuda tuturor speculațiilor, au continuat să se înțeleagă foarte bine. Cei doi au două fetițe împreună.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×