Ileana Mihălescu, vicepreședintele Camerei Deputaților, audiată la DNA

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 14:14
Ileana Mihălescu, vicepreședintele Camerei Deputaților, audiată la DNA
Deputatul PSD Ileana Mihălescu a fost audiată azi la DNA

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ileana Mihălescu a fost audiată miercuri dimineață, 5 decembrie, la sediul Direcției Naționale Antidorupției. În jurul orei 12:00, deputatul PSD s-a prezentat la sediul DNA. Momentan nu se știe în ce dosar a fost chemată. De menționat este că aceasta a trebuit să plece direct la DNA în timpul ședinței de plen din Parlament.

Vă reamintim că parlamentarii Partidului Social Democrat au fost convocați de urgență în plen. Cei care se află în opoziție cer cu vehemență revocarea lui Dragnea și a lui Florin Iorddache. De asemenea, aleșii PSD nu au voie să părăsească plenul Camerei, iar opoziția pregătește ofensiva pentru modificarea regulamentului Camerei Deputaților. Toate modificările îl vizează pe Liviu Dragnea.

Ileana Mihălescu, audiată la DNA

ileana mihalescu vicepresedinte al camerei deputatilor audiata dna
Parlamentarii Partidului Social Democrat au fost convocați de urgență în plen

Totul se rezumă la modificarea regulamentului Camerei și îndepărtarea lui Liviu Dragnea. Totodată, în cadrul ședinței au fost și scene tensionate. În timpul ședinței, când Florin Iordache se pregătea să anunțe închiderea acesteia, Marilen Pirtea a preluat cuvântul și a supus la vot mai multe propuneri de la tribuna Camerei.

În calitatea mea de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, doresc să supuneţi la vot prelungirea şedinţei cu o oră. Cine este pentru? Conform articolului 45 din Regulament, am dreptul, prin rotaţie, să conduc şedinţa, nu am condus nicio şedinţă până acum. Sunt vicepreşedinte, dacă nu mai ies de mâine, nu contează, că nu sunt căsătorit cu funcţia asta. Cine este pentru? Vă rog să număraţi voturile, secretarii. 112 pentru”, a spus Pirtea.

Ulterior, Iordache i-a dat cuvântul lui Daniel Suciu, însă acesta nu a fost lăsat să intre la tribună de Pirtea. Mai mult, acesta i-a blocat și microfonul. Timp de câteva minute, Suciu a tot încercat să se strecoare la tribună, dar în zadar, căci Pirtea refuza să părăsească locul. ” Îl invit pe domnul Suciu la microfon, domnul Suciu, domnul Suciu. (…) Nu a votat nimeni, domnule Pirtea, vă faceţi de râs. Sunteţi în afara Regulamentului”, a adăugat Iordache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×