IKEA România se închide temporar din cauza coronavirusului. Cumpărăturile pot fi făcute doar online

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 10:26
IKEA România se închide temporar din cauza coronavirusului. Cumpărăturile pot fi făcute doar online
Magazinele IKEA din București, închise pe perioadă nedeterminată din cauza COVID-19. Sursa foto: Profimediaimages.ro

Reprezentanții magazinelor IKEA de pe teritoriul țării noastre au anunțat că închid cele două puncte din București din cauza pandemiei de coronavirus. CEO IKEA Europa de Sud Est Sara Del Fabbro vine și cu o veste bună și a transmis că începând de vineri, 20 martie, clienții vor putea face cumpărături doar online.

Magazinele IKEA din București, închise pe perioadă nedeterminată din cauza COVID-19

IKEA România a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că cele două magazine de pe raza municipiului București se vor închide din cauza răspândirii virusului din China, dar și pentru că țin la sănătatea clienților și angajaților.

Prin urmare, ca măsură de precauție împotriva COVID-19 IKEA – BĂneasa și IKEA – Pallady își vor închide porțile începând de vineri, 20 martie, de la ora 18:00.

„Este o perioadă ieșită din comun, iar prioritatea noastră absolută este să asigurăm sănătatea și siguranța clienților și angajaților”, a declarat Sara Del Fabbro, CEO IKEA Europa de Sud Est, potrivit g4media.ro.

IKEA România, grijă pentru mediu și sănătatea oamenilor

„Am fost alături de aceștia în toate aceste zile și am monitorizat îndeaproape situația, iar aceasta este decizia corectă pe care trebuie să o luăm în momentul de față. Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâmpinăm clienții în magazine.
Suntem o companie care a manifestat întotdeauna grijă față de oameni și planetă, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către toți cei afectați de virus și către cei care lucrează neîntrerupt pentru a-i îngriji”, a completat reprezentantul IKEA.

Momentan nu se cunoaște perioada când magazinele își vor relua activitatea, dar cel mai probabil va dura ceva vreme având situația cu care se confruntă țara acum.

Comunicatul de presă nu arată nici ce se întâmplă cu angajații celor două magazine din București, dacă intră în șomaj tehnic sau concediu pe o perioadă nedeterminată.
În schimb, directorul pe Europa de Sud Est a magazinelor IKEA a ținut să sublinieze faptul că românii pot face în continuare cumpărături online.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×