Ies la iveală noi detalii din rechizitoriul cazului Caracal! Bunicul Luizei a figurat printre principalii suspecți

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 13:34
Ies la iveală noi detalii din rechizitoriul cazului Caracal! Bunicul Luizei a figurat printre principalii suspecți
Bunicul Luizei Melencu, suspect în cazul dispariției nepoatei sale. Sursa foto: capital.ro

Chiar dacă s-au scurs luni întregi de la dispariția celor două fete, cazul Caracal este în continuare învăluit în mister. În plus, cele mai recente informații din rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT scot la iveală modul cel puțin neobișnuit în care a fost gestionată întreaga anchetă. De altfel, când vine vorba despre dispariția Luizei Melencu, trebuie spus că pe lista cu principalii suspecți a figurat o bună bucată de vreme chiar și bunicul fetei.

Bunicul Luizei, suspectat că și-a ucis nepoata. Bătrânul s-a contrazis în declarații și a picat testul poligraf

Concret, potrivit documentului oficial, în primele luni de la dispariția tinerei de 19 ani, oamenii legii au fost convinși că aceasta și-ar fi găsit sfârșitul în locuința lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a răpit-o și violat-o în repetate rânduri. Ulterior, monstrul din Caracal ar fi îngropat trupul neînsuflețit undeva în apropierea casei.

Interesant este că bunicul a fost la rândul său suspect în acest caz care a îngrozit și revoltat întreaga opinie publică din țara noastră. Totul, din cauza declarațiilor contradictorii pe care bătrânul le-ar fi dat în momentul în care a fost interogat de anchetatori. Potrivit acestora, Stelian Iordache nu ar fi furnizat informații concrete în legătură cu locația în care se afla în momentul dispariției nepoatei sale.

Bunicul susține că a fost la pescuit în ziua în care a dispărut Luiza

Ulterior, prezent în platoul unei emisiuni televizate, bunicul Luizei a încercat să lămurească acest aspect. Deși recunoaște că „s-a încurcat un pic” în fața polițiștilor, bătrânul neagă vehement orice implicare în dispariția fetei și pune totul pe seama nenumăratelor nopți nedormite.

Eu am fost la pescuit în ziua respectivă, am stat de vorba de două ori cu Luiza. Am dat două declaraţii şi nu a corespuns ora şi locul unde mă aflam, m-am încurcat un pic după o noapte nedormită.

A fost o eroare de ore, atât. Era logic să vină cu câinele, e treaba lor. Au luat probe, au montat microfoane, au mirosit pe aici. Au venit să îi caute telefonul pe aici, nu cadavrul.”, a declarat Stelian Iordache la România TV.

Alexandru Cumpănașu sare în apărarea bunicului Luizei: „Rușine! Nu am crezut că voi trăi astfel de momente”

Acuzațiile aduse bunicului Luizei Melencu l-au scos, însă, din sărite pe Alexandru Cumpănașu. Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, unchiul Alexandrei, cealaltă tânără care a căzut victimă monstrului din Caracal  se declară „uluit, siderat și stupefiat” de faptul că „unul dintre cei mai verticali români” a ajuns principalul suspect în acest caz. Totodată, Cumpănașu a promis că va afla adevărul cu ajutorul canalului pe care urmează să îl lanseze în mediul online.

RUȘINEASTA NU ESTE TELEVIZIUNENU AM CREZUT CĂ VOI TRĂI ASTFEL DE MOMENTE: BUNICUL LUIZEI „EXECUTAT” ÎN STIL SECURISTIC PE ROMÂNIA TVSunt ULUIT, SIDERAT, STUPEFIAT

Omul acesta este unul dintre cei mai VERTICALI români Atacat de infractori și neamuri care vor răzbunareNU ESTE VINA LORCi a postului TVMÂINE SEARĂ LA ORA 21:00 voi da drumul la nouă televiziune: ROMÂNIA ONLINE și emisiunea: ROMÂNIA ASCUNSĂ INVITAȚI: BUNICUL Luizei(Stelian Iordache), Monica Melencu, Bunica Luizei, Teodora Măceșanu, Ioan Măceșanu, colegii de liceu ai Alexandrei!!!!

De azi înainte pe facebook aici la mine ROMÂNIA ONLINE va fi aici pentru a apară oamenii corecți și blamați de un SISTEM odios Vom avea o televiziune a noastră, fără „ORDINE” și fără CIRC ieftin. Este sub demnitatea umană ce se întâmplă acum cu bunicul LUIZEI!!!! P.S.: Pentru ce se întâmplă acum, SÂMBĂTA VIITOARE LA ORA 14:00 VA FI PROTEST LA CARACAL!!!!”, a scris Alexandru Cumpănașu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×