Alexandru Cumpănașu își face televiziune! ”O să invit doar pe cine vreau eu”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
31/01/2020, 19:10
Alexandru Cumpănașu își face televiziune! ”O să invit doar pe cine vreau eu”
Alexandru Cumpănaşu dezvăluie un nou caz asemănător cu al Alexandrei Măceşanu

Sătul să mai facă live-uri pe Facebook într-un format slab, Alexandru Cumpănașu s-a hotărât să-și deschidă propria sa televiziune! Analistul obișnuit cu emisiunile de televiziune de la România TV și Antena 3 va rivaliza acum cu acestea, chiar dacă va emite doar online.

Alexandru Cumpănașu își face televiziune

Alexandru Cumpănașu a anunțat în cea mai recentă ieșire a sa pe contul de Facebook că va lansa televiziunea ”România online”. Prima emisiune va fi marți, 4 februarie, de la ora 21.00, iar „televiziunea” va emite pe Facebook.

Cumpănașu se mândrește și cu aparatura pe care o va avea televiziunea, o aparatură pe care nu o au „nici RTV, nici mama RTV-ului”. „Vom avea două camere 4K. Nici RTV, nici mama RTV-ului, nici nu mai știu pe cine să mai nominalizez, nu au 4K. Ca și calitate. Avem noi.

”Nu mă obligă nimeni să fiu obiectiv”

Vom avea două camere performante, exact ca o televiziune, vom avea studio de televiziune, vom avea invitați și vom emite aici pe Facebook”, și-a anunțat fanii fostul candidat la prezidențiale.

Din spusele lui Alexandru Cumpănașu, televiziunea sa va fi una subiectivă, nu obiectivă, deoarece nu se va supune regulilor stricte ale Consiliului Național al Audiovizualului, așa că va invita doar pe cine vrea el, scrie paginademedia.ro.

„Nu voi fi doar eu, vor fi mulți invitați. Și iete că nu mă obligă nimeni să fiu obiectiv așa, ca să-l chem pe alde Abraham. O să invit doar pe cine vreau eu și cu dumneavoastră”, le-a spus el fanilor săi.

În plus, Alexandru Cumpănașu prevede că televiziune sa va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor.

„Această televiziune, România online, cred eu că va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor, din mediul online cel puțin, în perioada următoare.

Nu mă veți vedea doar pe mine stând în fața unui telefon. Va fi ca o emisie a unei televiziuni pe care o urmăriți. Calitatea va fi mai mare. Totul va fi mai de calitate la această televiziune, România online”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×