Idilă șoc în showbizul românesc! Lidia Buble s-a iubit cu Cezar de la Survivor România! Cei doi au fost chiar la un pas de căsătorie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/05/2020, 15:14
Idilă șoc în showbizul românesc! Lidia Buble s-a iubit cu Cezar de la Survivor România! Cei doi au fost chiar la un pas de căsătorie
Unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România a avut o relație cu Lidia Buble. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Simion și sunt mai fericiți ca niciodată, ba chiar umblă vorba prin târg că ar avea planuri de căsătorie, simpaticul matinal nu este primul bărbat din viața Lidiei Buble. În trecut, inima frumoasei artiste a bătut pentru unul dintre cei mai cunoscuți sportivi români, care în această perioadă face senzație în show-ul Survivor România.

Lidia Buble a fost la un pas de nuntă cu Cezar Juratoni. Ce s-a întâmplat între cei doi

Vă vine sau nu să credeți, este vorba despre Cezar Juratoni, pugilistul perceput de toți concurenții din Republica Dominicană drept liderul echipei Faimoșilor. Între timp, competiția a trecut într-o nouă etapă, cea a jocurilor individuale, iar „Balaurul”, așa cum l-au poreclit colegii din tabăra roșie continuă să lupte pentru titlul de supraviețuitor și pentru marele premiu, în valoare de 250.000 de lei.

În urmă cu câțiva ani, acesta a ajuns să o cunoască pe tânăra cântăreață, amândoi fiind din Deva, iar călcâiele li s-au aprins imediat. Deși idila lor a durat doar câteva luni, a fost suficient pentru ca Lidiei să aibă gânduri de căsătorie. Potrivit cancan.ro, relația s-a sfârșit brusc, mărul discordiei fiind tocmai planurile ambițioase ale artistei, care visa să cucerească toate topurile muzicale.

Aflată la început de carieră, blondina își vedea visul cu ochii și obișnuia să trăiască viața la intensitate maximă, lucru cu care Cezar nu prea era de acord. Sportivul se antrena constant și urma cu sfințenie un program de odihnă cât se poate de strict, în vreme ce ea își dorea să se distreze cu prietenii sau să asculte muzică.

Așa se face că artista pierdea nopțile în oraș alături de prietenele ei, iar Juratoni rămânea acasă, această situație ducând la certuri și împăcări care păreau să se repete la nesfârșit. Într-un final, paharul s-a umplut, iar amorezii și-au spus adio, deși aveau de gând să meargă la altar.

Până la urmă, Tatiana a reușit s-o facă uitată pe Lidia Buble

Tot răul spre bine, pentru că amândoi și-au refăcut viața și se simt cât se poate de bine alături de actualii lor parteneri. Dacă Lidia este îndrăgostită lulea de Răzvan Simion, jumătatea matinalului Antenei 1, pugilistul așteaptă să se întoarcă din Republica Dominicană pentru a o cere în căsătorie pe Tatiana, bruneta superbă în brațele căruia și-a regăsit fericirea.

M-am gândit mult aici, și îmi este atât de dor de ea. De aceea, nu am să mai aștept, când am să mă întorc în țară, am să îi cumpăr imediat inelul, îl și vizualizez cum arată, și am să i-l pun pe deget. Ea este femeia vieții mele și vreau să fim împreună mereu”, i se confesa acesta la un moment lui Mihai Onicaș, colegul său din tabăra Faimoșilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×