Horoscopul zinic: duminică, 3 noiembrie. Leul are probleme în familie

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
02/11/2019, 15:25
Horoscopul zinic: duminică, 3 noiembrie. Leul are probleme în familie
Horoscop 3 noiembrie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 3 noiembrie. Multe dintre zodii vor petrece timp de calitate alturi de cei dragi, pe când altele vor lua la rândul cluburile!

Așa arată horoscopul zilei de 3 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Horoscopul zilei de 3 noiembrie spune că nativul Berbec va primi o invitație foarte spectaculoasă, dar aceasta s-ar putea să aibă ascuse lucruri nu tocmai legale, așa că orice act semnați, este bine să consultați un avocat înainte, pentru a evita situațiile neplăcute.

Taur

Nativul Taur vrea doar să se relaxeze după o săptămână de foc și să se gândească exact ce nu a mers în săptămâna care tocmai ce a trecut, pentru a nu mai repeta greșelile.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează. Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Ziua de azi trebuie să o petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal. Veți avea parte de o zi superbă.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și răbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și evită discuțiile în contradicție.

Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

Scorpion

Nativul Scorpion se simte trădat de un așa-zis prieten, așa că nu mai are încredere în nimeni. Trebuie să te calmezi și să înțelegi c orice pădure are uscăciunile ei.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. S-ar putea ca experiența ta să-l ajute enorm.

Capricorn

Vei accepta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile. Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile. Tot acolo poți pune la punct și planul la care te gândești de ceva vreme, car ar trebui să îți aducă un profit frumos.

Pești

Nativul Pești se gândește numai la petrecere. Va primi o invtație în oraș sau poate la o petrecere pe care nu o va refuza. Se va lăsa cu dans și voie bună, dar și-ar putea face apariția și partenerul ideal!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×