Horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 13 martie 2020. Vărsătorii aşteaptă în familia lor un nou membru

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
12/03/2020, 13:09
Horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 13 martie 2020. Vărsătorii aşteaptă în familia lor un nou membru
Horoscopul zilnic pentru ziua de marți, 28 aprilie 2020. Sursa foto: publika.md

STIRIMONDENE. FANATIK vă aduce horoscopul zilnic de vineri, 13 martie. Astfel, nativii vor afla din timp de la astrologi ce şi cum să facă pentru a evita lucrurile rele din viaţa lor. O zodie aşteaptă zilele astea un nou mebru în familie, o altă zodie se îndrăgosteşte.

Acesta este horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 13 martie 2020

Berbec

Astrele vă surâd astăzi. Încă de dimineaţă primiţi o veste bună pe care o aşteptaţi de mult timp. Poate fi vorba de o mărire de salariu sau chiar un câştig. Aveţi grijă la sănătate. În perioada aceasta sunteţi preduspuşi la tot felul de viroze.

Taur

O situaţie neaşteptată vă pune nervii la încercare. Astrologii vă sfătuesc să fiţi calmi, iar totul se va rezolova de la sine. Încercaţi să fiţi mai paşnic. Cu firea dumneavoastră vulcanică nu veţi reuşi decât să puneţi paie pe foc.

Gemeni

O persoană dragă vă va vizita zilele acestea. Surpriza va fi una foarte mare, deoarece nu v-aţi mai văzut demult. Seara o veţi petrece depănând amintiri. Astrologii vă sfătuiesc să aveţi grijă la cheltuieli. Cheltuiţi mai mult decât produceţi.

Rac

O persoană mai în vârstă o să apeleze la dumneavoastră. O să vă ceară sfatul sau chiar o mână de ajutor pentru a-şi rezolva anumite probleme în gospodărie. Astrologii vă sfătuiesc să daţi curs cererii, pentru că şi dumneavoastră aţi beneficiat de ajutorul unor persoane.

Leu

Odată cu venirea primăverii vă gândiţi serios să vă redecoraţi casa. Astfel, împreună cu familia veţi pleca să cumpăraţi cele necesare. Toată ziua o veţi pierde printre raioanele de lavabil şi culori. Pe seară, ieşiţi cu familia la o pizza sau un restaurant.

Fecioară

O discuţie în contradictoriu cu persoana iubită vă dă ziua peste cap. Astrologii spuin să daţi problemele la spate şi să vă invitaţi partenerul în oraş. Epidemia de coronavirus nu vă dă multe alternative. Cel mai bine ar fi să faceţi o plimbare romantică în parc.

Balanţă

Vă gândiţi serios să mergeţi în vizită la rude. Cu toate că sunteţi foarte ocupaţi vă faceţi timp şi pentru ei. Seara vă prinde în discuţii contradictorii în privinţa unei moşteniri. Totul se va rezolva bine pentru dumneavoastră.

Scorpion

Este timpul să luaţi măsuri în ceea ce vă priveşte. Un look schimbat, o frizură modernă o să vă scoată din anonimat. Este exact ceea ce aveţi nevoie la început de primăvară. Astrologii vă sfătuiesc să aveţi grijă şi la siluetă.

Săgetător

În ultima perioadă vă gândiţi tot mai des să vă luaţi concediu. Stresul şi gândurile negative nu vă mai dau pace. O excursie sau o ieşire cu prietenii cu siguranţă v-ar scoate din starea în care vă aflaţi.

Capricorn

Ar fi bine să ascultaţi sfaturile apropiaţilor şi să vă faceţi un viitor alături de persoana care va fost recomandată. Nu ştiţi încă, dar această persoană este marea dragoste a dumneavoastră. Astrologii văd trei copii în urma acestei relaţii pline de dragoste.

Vărsător

Din punct de vedere financiar traversaţi o perioadă nu tocmai benefică. Astrologii vă sfătuiesc să faceţi economii în contextul în care familia se va înmulţi cu încă un membru. Păstraţi bani pentru cele necesare micuţului ce va veni în această perioadă pe lume.

Peşti

O problemă de sănătate vă indispune total. Poate fi o alergie de primăvară sau ceva mai grav. Cel mai bine ar fi să treceţi pe la medic să ştiţi concret cu ce vă confruntaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×