Horoscop Urania pentru săptămâna 7-13 martie 2020. Gemenii reușesc să-și impună punctul de vedere

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/03/2020, 13:41
Horoscop Urania pentru săptămâna 7-13 martie 2020. Gemenii reușesc să-și impună punctul de vedere
Urania vă aduce predicțiile sale pentru săptămâna 7-13 martie

Așa cum v-ați obișnuit deja, dacă e vineri, Urania vă aduce noile sale predicții pentru fiecare zodie în parte. Ei bine, săptămâna 7-13 martie se anunță plină de provocări importante, mai ales din punct de vedere al vieții profesionale. Nici relația cu partenerul de viață nu trece prin cele mai bune momente, așa că urmați cu atenție sfaturile cunoscutului astrolog, pentru a putea depăși toate aceste energii negative.

Află de la Urania ce surprize îți rezervă astrele pentru săptămâna 7-13 martie 2020

Pe cei născuți în zodia Gemenilor îi așteaptă zile „de foc”, în special la locul de muncă. Încercați să vă păstrați calmul în disputele cu colegii sau șefii și veți vedea că dacă le aduceți argumente solide vă vor lua în seamă punctul de vedere. Nu trebuie să renunțați la opiniile voastre, mai ales atunci când știți că aveți dreptate.

Berbec

În debutul săptămânii 7 – 13 martie, va exista o disponibilitate interioară pentru emoții, aventuri, trăiri intense, dar și o nevoie de afirmare prin creativitate, evoluție în fața publicului sau performanță sportivă. Relațiile între părinți și copii vor fi conflictuale, uneori intense, ce trebuie gestionate cu mare atenție de către părinți pentru a nu-și pierde autoritatea în fața odraslelor. În ziua de 9 martie, Luna Plină în Fecioară se pot intensifica unele stări organice neplăcute. Între 12 și 13 martie, veți fi tentați să solicitați sfatul unui prieten pe o temă financiară, iar acesta ar putea să vă ofere o soluție aparent ingenioasă, asupra căreia este indicat să meditați, deoarece poate fi doar îndrăzneață, nu și realistă.

Taur

Între 7 și 8 martie, va fi nevoie să preluați frâiele unei activități sau inițiative care privesc o chestiune de familie, deoarece dați dovadă de principii ferme și intenții clare, la care nu veți renunța nici în ruptul capului. În următoarele zile, veți avea nevoie de o stabilitate afectivă. Din 10 martie, Luna Plină în Fecioară va face ca relația cu prietenii, să fie una plăcută, favorabilă și onestă, iar în plan organic, aduce calm și stăpânire de sine, detașare autoimpusă față de factorii de stres de la locul de muncă.

Gemeni

În debutul săptămânii, veți aborda cu autoritate o chestiune pusă în discuție în familie, cu vecinii sau cunoscuții ocazionali, care nu vor avea deloc intenția să cedeze. Ca atare, veți insista, argumenta, cheltuind multă energie pentru a vă impune punctul de vedere. Între 8 și 10 martie, Luna Plină fiind  în Fecioară, va provoca momente încărcate de vibrații intense pentru carieră și imagine publică. Din 11 martie, în plan organic, își fac prezența discrete fluctuații hormonale, destabilizări organice pe fond neuro-vegetativ.

Rac

În această săptămână vor apare o serie de încurcături financiare: dispute cu cei implicați într-o cauză comună, ce presupune împărțirea unui venit sau obținerea unor cote asupra unui bun în regim de coproprietate. Totodată, Luna Plină în Fecioară va deschide ochii nativilor raci asupra unui proiect, va înlesni accesul la oameni și instituții care pot contribui la afirmarea lor ori la punerea în practică a unui proiect ambițios, considerat, până nu demult, prea greu de realizat.

Leu

Beneficiaţi de suportul unui superior în rang, care înţelege  toate punctele de vedere ale celor din echipă. Sănătatea e excelentă, dar câştigurile financiare trebuie chibzuite cu mare atenție. Fiți chibzuiți, altfel riscați să aveți probleme. În acest weekend aveți ocazia să petreceți momente frumoase alături de persoana iubită, așa că profitați din plin pentru a vă încărca bateriile. Vă așteaptă zile încărcate.

Fecioară

Între 9 și 10 martie, primiți un câștig bănesc important, ca urmare a muncii asidue din ultima perioadă. O meritați cu prisosință, așa că bucurați-vă de ea. Totodată, se întrevede la orizont o nouă oportunitate în plan profesional și nu ar trebui s-o lăsați să vă scape. În plan sentimental pot apărea unele divergențe.

Balanță

Pe nativii din Balanță îi așteaptă o perioadă destul de încărcată. Vor încerca din răsputeri să economisească niște bani pentru planuri de viitor. Nu e exclus să apară și unele dezamăgiri sub aspectul pregătirii profesionale.

Scorpion

Scorpionii se vor confrunta cu o criză de comunicare în privința relațiilor parteneriale și profesionale. Nu lăsați neînțelegerile să vă strice buna dispoziție. Dacă trebuie să încheiați anumite înțelegeri, fiți foarte atenți la unele clauze din contractele respective, care s-ar putea dovedi mai puțin benefice pe viitor.

Săgetător

Aveți îndoieli în privința unor obiective importante, dar nu vă lăsați descurajați de astfel de lucruri.Totodată, există riscul producerii unor accidente la locul de muncă, mai ales pentru cei care lucrează cu utilaje grele sau aparatură complicată.

Capricorn

Vă veți ocupa în această perioadă de treburile casei sau diverse probleme ce țin de familie, dar la orizont se întrevede și un litigiu ori conflict care v-ar putea da planurile peste cap. Indiferent de situație, este indicat să încercați să găsiți o cale de mijloc pentru a regla lucrurile.

Vărsător

Resimți anumite dezamăgiri în plan sentimental și vă pierdeți buna dispoziție. Unele conversații în contradictoriu vă fac să deveniți agitați, irascibili și astfel riscați să intrați în tot felul de dispute inutile. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile se schimbă, însă, radical. Veți simți nevoia de odihnă, și relaxare, iar zilele de 12 și 13 martie Universul vă va asculta rugămințile.

Pești

Veniturile insuficiente vă îngrijorează, mai ales că apar, parcă din senin datorii care trebuie achitate urgent. Vă doriți să aveți stabilitate pe acest plan, iar lipsa ei vă dezamăgește crunt. Încercați, totuși, să vă păstrați calmul. Ați trecut prin cumpene mai dificile decât aceasta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×