Horoscopul zilnic, 1 octombrie: tensiuni în familie pentru taur

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/09/2018, 15:44
Horoscopul zilnic, 1 octombrie: tensiuni în familie pentru taur
Vor apărea tensiuni în cadrul familiei pentru nativul zodiei Taur

Zodiacul pentru luni, 1 octombrie, arată că unele zodii au un început de lună foarte bun în care îi așteaptă avansări la locul de muncă și bani. Din nefericire, altele au de suferit, tensiunii, agitație, certuri și singurătate.

Pentru ziua de luni este recomandat să vă bucurați de lucrurile pozitive și mărunte. Astrele arată că ziua de 1 actombrie este în mod special pentru a comunica așa cum trebuie cu cu toți oamenii care te înconjoară, astfel să le simți grijile și să îi ajuți.

Taur

Luni este o zi fertilă, plină de bani. și foarte pozitivă. Energiile bune te cuprind de peste tot. Tensiunile apărute zilele trecute dispar ca prin minune.

Gemeni

Cineva îți va face un cadou în bani, astfel vei putea să dai o datorie. O să ai parte de o zi tensionată pe parcursul săptămânii ăsteia. Weekend-ul ți-l petreci în familie.

Rac

Unul din prietenii tăi îți va da mesaje pe la spate. Ai o intuiție care te va ajuta să descoperi cine, ce și de ce a făcut asta. Ziua de joi a acestei săptămâni va fi legată strâns de bani ți discuții de familie.

Leu

Ai parte de o întreagă săptămână plină de energii pozitive, cu toate că le veți pune la încercare din cauza agendei încărcate și oamenilor care vă vor pune piedici.

Fecioară

Veți avea parte de câștiguri venite de pe urma muncii voastre. Se arată colaborăro și oameni care vor relaționa cu tine așa ușor încât vă vor iubit imediat.

Balanță

Sunteți egoiști! Veți fi preocupat de persoana voastră în mare parte. Vă veți revedea cu o persoană care a fost mult timp plecată în străinătate. Balanța are cele mai bune aspecte din toate zodiile legate de bani.

Scorpion

Te bazezi pe logica și rațiunea unei persoane. Ești destul de ferm, ca de obicei, iar ai apoi vei avea o criză de orgoliu și de autoritate. O întâlnire cu prietenii în weekend îți va face foarte bine.

Săgetător

Trebuie mereu să aveți o relație, nu puteți sta singuri. Aveți nevoie de seducție, de flirt și vorbe senzuale. Atenție la sănătate pe întreaga săptămână.

Capricorn

Cariera este pe culmile cele înalte. Ai o gândire independentă, lucru ce te pune înaintea colegilor tăi în privirea șefului. Vor fi tensiuni în viața sentimentală și financiară. Azi ești greu de satisfăcut.

Vărsător

Ziua de luni e plină de forțe proaspete și voie bună. Poozitivitatea e la ea acasă toată săptămâna pentru tine. Pe plan profesional nu îți iese nimic, dar te-ai obișnuit cu dezamăgirile pe partea asta de la o vreme. O sa ai crize joi, iar sănătatea ta este tensionată.

Pești

Astrele vă protejează! O să aveți parte de semne ori de câte ori primiți propuneri, ori o relație bate a ușă. Astrele vă vor arăta dacă este bine să vă implicați sau nu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×