Horoscopul dragostei, joi, 30 august: Ce zodie emană senzualitate

Raluca Ogaru    Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
29/08/2018, 21:46
Horoscopul dragostei, joi, 30 august: Ce zodie emană senzualitate
Horoscopul dragostei joi, 30 august: ce zodie emană senzualitate

Horoscopul dragostei, joi, 30 august: Ce zodie emană senzualitate? Horoscopul dragostei arată care este zodia cea mai senzuală şi mai provocatoare zodie. Află cum stai cu dragostea şi cu relaţia pe care o ai.

Teoria planetei şi astrele îţi vor spune dacă ai norocul să te afli printre cei cărora le merg foarte bine în relaţia de cuplu. Le place să creadă că pot petrece câte o noapte cu oricine, asta fără să implice niciun sentiment. Nu respectă acest lucru pentru că mereu se trezesc rănite.

Citeşte şi: Horoscop zilnic: joi, 30 august: Despărţire şi un compromis înşelător

Citeşte şi: Actuala soție a lui Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia!

Horoscopul dragostei 30 august Berbec

Berbecii iau iniţiativă chiar în locurile publice. Femeia născută în zodia berbec are nevoie să ştie în ce direcţie merge relaţia de cuplu. Aşa că preia controlul, ceea ce duce la lucruri bune. Aceasta va face orice este posibil pentru relaţia cu partenerul pe care îl are acum.

Horoscopul dragostei 30 august Taur

Femeile din zodia Taur vr emana senzualitate prin toţi porii. Toate privirile vor fi aţintite asupra lor. Cu oate acestea, nu au un partener acum, dar sunt adeptele relaţiilor de lungă durată. Sfatul pe care să-l urmează este să nu mai analizeze tptul chiar atât de mult, şi să se bucure de prezent.

Horoscopul dragostei 30 august Gemeni

Gemenii au o inteligenţă intimă aparte, de unde şi fanteziile provocatoare. Cele născute în zodia Gemeni au nevoie de un partener la fel de energic şi invetiv ca ele, astfel nu se vor plictisi.

Horoscopul dragostei 30 august Rac

Femeile în zodia Rac îşi scot din dotare toate armele pentru a cuceri un bărbat. Totul este în favoarea lor: yâmbet, flirt, afecţiune, parfum, chiar şi gătit. Femeia rac este una foarte altruistă de fel, cel care va fi partenerul lor va fi foarte norocos.

Horoscopul dragostei 30 august Leu

Femeile din zodia Leu sunt foarte feminine şi carismatice, de aceea atrag lejer aproape orice bărbat. Abia aşteaptă complimentele şi forme de flatare.

Horoscopul dragostei 30 august Fecioară

Fecioarele vor să acumuleze experienţă. Momentan aşteaptă ca partenerul să leghicească dorinţele, considerând aceasta o formă supremă a faptului că sunt compatibili.

Horoscopul dragostei 30 august Balanţă

Balanţa este feminină ca întotdeauna. Datorită faptului că sunt sociabile, pot seduce pe oricine. Înainte de a-şi face o relaţie, ele îşi supun posibilii parteneri la o mulţime de teste, asta din frica de a nu le fi rănite sentimentele.

Horoscopul dragostei 30 august Scorpion

Femeile scorpion domină din instinct. Acesteasunt foarte posesive şi sunt atrase în mare parte de bărbaţii independenţi. Au nevoie acerbă de a controla, de aceea este greu cu relaţiile, pentru că nu mulţi bărbaţi suportă acest lucru.

Horoscopul dragostei 30 august Săgetător

Nativelor Zodiei Săgetător le place foarte mult interacţiunea intimă. Ele caută întotdeauna noi experienţe, cu toate acestea în relaţie râmăn fidele şi sunt foarte sensibile. Aceste sunt atrase în mod special de bărbaţi cu personalităţi puternice, care vin din urmă cu aceeaşi dragoste pentru libertate ca şi ele.

Horoscopul dragostei 30 august Capricorn

Pentru ele nu intimitatea este pe primul loc într-o relaţie. Ele sunt adeptele unor aventuri, din cauza faptului că nu ar suporta să nu se afle în gândurile altcuiva, sau să nu fie căutate de un bărbat.

Horoscopul dragostei 30 august Vărsător

Acestea atrag un bărbat prin ademenirea acestuia cu umorul pe care îl deţin. Sunt des vulnerabile, dar nu recunnosc asta.

Horoscopul dragostei 30 august Peşti

Nativelor din zodia Peşti le place să creadă că pot petrece câte o noapte cu oricine, asta fără să implice niciun sentiment. Nu respectă acest lucru pentru că mereu se trezesc rănite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×