Horoscop zilnic: joi, 30 august: Despărţire şi un compromis înşelător

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/08/2018, 21:18
Horoscop zilnic: joi, 30 august: Despărţire şi un compromis înşelător
Horoscop zilnic joi, 30 august Despărţire şi un compromis înşelător

Horoscop zilnic: joi, 30 august: Despărţire şi un compromis înşelător. Astrele spun că va urma o despărţire fulger pentru una din zodii. Pe plan personal va fi o zi foarte încărcată. Aceasta va avea nevoie de multă diplomaţie, pentru a putea trece fără alte peripeţii.

Şefii vor aprecia foarte tare seriozitatea, chiar nu există şanse să nu ţi se acorde o nouă mărire. Aceasta este ziua în care vă veţi interesa de povestea de dragoste. În ultima vreme au fost câteva probleme în cuplu, însă astăzi le veţi rezolva.

Citeşte şi: Raluca Ogică este însărcinată! Vedeta va aduce pe lume un băieţel

Citeşte şi: Actuala soție a lui Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia!

Horoscop zilnic: joi, 30 august Berbec

Nativii acestei zodii sunt în continuare în căutarea unei jumătăţi. După o lungă perioadă de aşteptare care a fost apăsătoare şi plină de singurătate, astăzi vor conştientiza un lucru important. În sfârşit au înţeles că nimic nu se va întâmpla ca prin minune, şi că trebuie şi ei să facă eforturi pentru a găsi iubirea. Acum au înţeles că a sosit momentul să fie mai deschişi, dacă vor să aibă şansa la fericire mult aşteptată. Nimic nu va fi peste noapte. Această schimbare de mentalitate va aduce numai lucruri bune pentru berbeci. Acum este doar o chestiune de timp până să-şi găsească sufletul pereche.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Taur

Taurii sunt sfătuiţi să aibă mare grijă la compromisuri, dacă vor să le facă. S-ar putea să vă pierdeţi independenţa după negocierea aceasta pentru a va rezolva problema. Dacă vi se propune un compromis, analizaţi-l cu mare atenţie. Fiecare detaliu va face diferenţa pentru independenţa voastră. Nu totul este ceea ce pare.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Gemeni

Nativii născuţi în zodia Gemeni vor fi dezamăgiţi chiar din partea celor mai apropiaţi prieteni. Unul dintre ei îţi va promite un ajutor important petru tine într-o siţuaţie dificilă, dar va dispărea fără urmă la momentul decisiv. Nu uita că prietenii nu se lasă la greu şi nu dispar chiar în momentul în care ai cea mai mare nevoie de ei.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Rac

Racii nu sunt prea bine dispuşi astăzi. Nu au chef de socializere şi au o stare de spirit care lasă de dorit pentru cei din jurul lor. Cu toate acestea, Racii vor lua o decizie înţeleaptă. E important că s-au gândit să evite lumea ca să nu supere sau să jigneascăpe cineva.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Leu

Astăzi trebuie să apelaţi la raţiune. Înţelepciunea şi tactul vă vor face să treceţi cu bine peste ziua de astăzi. Va veni un proiect complex în viaţa voastră. Acesta implică negocieri cu o persoană care este extrem de dificilă. Leii o vor convinge că ei sunt genul corect, astfel se va termina totulcu bine. Şefii vor fi încântaţi de ce văd, aşa că diplomaţia şi capabilitatea ta va fi apreciată. Este posibilă şi o mărire de salariu.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Fecioară

Fecioarele vor avea o zi de ordine. În viaţa personală vei face curat mai mult ca niciodată. Sunteţi pregătiţi în sfârşit să puneţi punct unei relaţii. Fecioarele au şansa să o ia de la capăt cu o altă poveste de dragoste, doar că va fi una durabilă, aceasta va dura toată viaţa. Astrele spun că această şansă nu trebuie ratată.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Balanţă

Pentru balanţe va fi în prim plan rutina. Veţi face în aşa fel ăncât să terminaţi cât mai repede lucrurile pe care le faceţi la birou, după care veţi ajunge acasă, unde vă veţi ocupa de curăţenie. Un prieten va veni în ajutor. Acesta vă va povesti lucruri ciudate despre nişte colegi de-ai lui.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Scorpion

Din nefericire, cei născuşi sub semnul scorpionului vor fi foarte pesimişti. Trebuie cât mai curând să vă recuperaţi încrederea în sine şi să porniţi la luptă. Aveşi nevoie de cel mai bun prieten. car este şi un bun ascultător, pentru câteva sfaturi care vă vor duce pe drumul cel bun.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Săgetător

Astăzi veţi fi apreciaţi pestru stilul vestimentar. Toate se vor întâmpla chiar la locul de muncă. Vor fi multe discuţii cu colegii de muncă despre hainele pe care le purtaţi şi despre modul în care le asortaţi.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Capricorn

Capricornii au ocazia să cunoască astăzi o persoană care îi va impresiona cu adevărat. Pe aceasta o vei cunoaşte prin intermediul unei chestiuni de muncă. Veţi lega o prietenie care va dura pe viaţă. Vei învăţa foarte multe lucruri utile de la această persoană, care vă vor fi extrem de folostoare.

Horoscop zilnic: joi, 30 august Vărsător

Nu sunteţi în cea mai bună formă zilele acestea. Nu fiţi dezamăgiţi, deşi pare că nimic nu mai este cum trebuie şi că nimic nu vă mai iese. Luaţi lucrurile cu calm, uşor şi relaxat. Fiţi pozitivi!

Horoscop zilnic: joi, 30 august Peşti

Aceasta este ziua în care vă veţi interesa de povestea de dragoste. În ultima vreme au fost câteva probleme în cuplu, însă astăzi le veţi rezolva. Trebuie să fiţi concesivi şi să fiţi primul care face pasul pentru împăcare. Din fericire, totul se va încheia cu bine, iar relaţia va continua mai bine decât niciodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×