Actuala soție a lui Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/08/2018, 20:34
Actuala soție a lui Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia! GALERIE FOTO
După cinci mariaje care au avut și un final, actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia!

După cinci mariaje care au avut și un final, actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia! Politicianul, care a făcut parte din trei partide politice, dar cel cu care s-a identificat intens a fost PSD, nu a avut parte de noroc în dragoste o lungă perioadă de timp. Astfel, după cinci mariaje tumultoase, au reiețit și 5 copii.

Din anul 2013, Tăriceanu este căsătorit cu Loredana Moise. Prezența feminină din viața acestuia are cu 26 de ani mai puțin decât soțul lui. În vara anului în care cei doi au decis să-și fie aproape în fiecare minut și mai ales moment greu, s-au căsătorit civil. La momentul important al vieții lor, Loredana Moise, în vârstă de 40 de ani, a purtat o rochie decentă, de un verde pal, alături de niște accesorii finuțe, aurii. Pentru a completa tabloul, aceasta a purtat un buchet de dimensiuni mici, cu flori albe și verzi.

Actuala soție a lui Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia!
Călin Popescu Tăriceanu, alături de soția lui, la cununia civilă a acestora.

Actuala soție a lui Călin Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia

Actuala soție a lui Tăriceanu arată incredibil la brațul acestuia!
Loredana Moise, soția lui Tăriceanu, la brațul acestuia.

Cuplul nu s-a putut căsători și religios din cauza religiei mirelui. Călin Popescu Tăriceanu este catolic, iar religia permite unirea destinelor în fața lui Dumnezeu doar cu o singură femeie, iar acesta a pierdut șansa de mult. Cea căreia i s-a oferit este o fostă prezență din sfera modei, ce vine din Buzău.

Cele cinci căsătorii ale lui Tăriceanu!

Actuala soție a lui Calin Popescu Tariceanu.
Călin Popescu Tăriceanu, ridicând din umeri.

Până să ajungă la cea pe care acum poate să o numească ”ultima dragoste”, se știe că nu a fost și prima. Tăriceanu a avut alte patru soții. Prima a rămas o enigmă, în ceea ce privește numele ei. Se pare că dragostea lor a pornit din facultatea, din cadrul Institutului de Construcții București. Iubirea celor doi a fost cu patimă între anii 1976 și 1980, conform spuselor lui.

A doua soție, Livia Popescu, ocupa și ea funcții înalte la acea vreme. În anul 1969 a fost numit ambasador al României în Israel. După ce a revenit în Capitala României, a și absolvit cursurile Facultății de Relații Internaționale, din carul ASE.

Cea de-a treia soție a acestuia, Cornelia Trântescu a fost cea care i-a dăruit și un moștenitor. Cei doi, conform informațiilor din presă, ar fi fost căsătoriți în prima jumătate a nilor 90. Cu toate acestea, niciunul dintre aceștia nu au recunoscut vreodată relația lor.

Cea de-a patra avea o vârstă fragedă când a fost privită cu atenție de către Tăriceanu. În anul 2003, aceasta a și devenit soția lui. Ioana Tăriceanu, pe numele ei, declara pentru Libertatea că a cucerit-o aspectul său fizic. ”Cu ce m-a cucerit? M-am gândit: uite un bărbat frumos care se uită la mine”, a spus aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×